Maailma kuulsaim Michael Jacksoni lavateisik tuleb kevadel võimsa kontsertsõuga Eestisse

Elu24
Copy
Sergio Cortes.
Sergio Cortes. Foto: Pressifoto

Järgmise aasta 27. aprillil esineb Alexela kontserdimajas maailma tuntuim Michael Jacksoni matkija Sergio Cortes. 

«Live Tribute Show: Michael Jackson» taaselustab Sergio Cortese unikaalses esituses popikuninga klassikaks muutunud hitid nagu «Bad», «Smooth Criminal», «Thriller» ning mitmed teised tuntud palad.

Sergio Cortes on Jacksoniga ülimalt sarnane nii välimuselt, hääletämbrilt kui ka liigutustes, mida artist on aastaid täiustanud ja viimistlenud. Jacksoni fännid üle maailma peavad teda parimaks popikuninga imiteerijaks. Tähelepanuväärsed on ka Cortesi lavariided, mis matkivad Jacksoni tuntuimate esinemiste kostüüme.

Kahetunnine kontsertsõu koos tantsijate ja live-bändiga on osutunud väga populaarseks üle maailma ja seda peetakse kõrgeima tasemega Jacksoni tribuudiks.

Hispaaniast pärit Sergio Cortes on popikuningaga kohtunud ka isiklikult ja väidetavalt palkas Jacksoni pere teda isegi kehadublandiks, et kõmufotograafe eksitada.

Michael Joseph Jackson oli USA laulja, laulukirjutaja, tantsija ja filantroop. Tuntud kui King of Pop (popikuningas – toim), peetakse teda 20. sajandi üheks silmapaistvaimaks kultuuritegelaseks. Jacksoni surmast möödub järgmisel aastal 15 aastat. Ta suri ravimite üledoosi tagajärjel kõigest 50-aastasena. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles