Defrage’i ootab Rootsi kruiisilt Stockholmi saabudes politsei

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kari Kärner Defrage'ist
Kari Kärner Defrage'ist Foto: Youtube

Staarparklakunn Kari Kärner Defrage’ist räägib YouTube’i vahendusel, kuidas nad Rootsi laeval neljale noormehele kere peale andsid ning kuidas Stockholmi saabudes neid politsei vastu võtab.

«Kõigepealt said meie käest kaks venda lõuga, ja pärast kaks veel. Me põhimõtteliselt kahekesi tampisime neli venda ära. Mõlemad tegid meie vastu avalduse, kuigi me pole mitte milleski süüdi,» pihib silmnähtavalt purjus Kari Kärner.

«Homme tuleb Rootsi politsei meile vastu - tuleb meid vist kinni panema. Üks vend, kellel silm sinine, nõuab mu käest mingeid rahasummasid või ma ei tea misasju,» kirjeldas Kärner olukorda laeval.

«Mina ja Andre läheme kinni või ma ei tea, kuhuiganes meid topitakse - igaljuhul politsei ootab meid juba sadamas,» teab staarparklakunn.

Kärner lisas, et võtab veel sõbra Andrega viimased joogid ja tähistab laevasõitu. «Põhimõtteliselt see tuur lükkub edasi ja sellega koos meie tippujõudmine,» andis Kärner mõista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles