Brasiilia sisulooja suri kõigest 19-aastaselt

Elu24
Copy

Üle 100 000 instafänniga Brasiilia sisulooja Maria Sofia Valim suri kõigest 19-aastaselt. Noor neiu oli surma eel saanud uue maksa, mida tema keha kahjuks vastu ei võtnud. 

Ühe Brasiilia maakonna linnapea Viktor Valimi 19-aastane tütar Maria Sofia Valimi suri möödunud nädalal paar päeva pärast maksasiirdamist, vahendab People.

«Teatame suure kurvastuse ja valuga, et meie armas tütar Sofia on lahkunud,» avaldas Maria Sofia isa ühismeedias, «kahjuks ei pidanud tema keha vastu.»

Alles paar päeva varem oli Maria Sofia isa avaldanud, et tema tütrele, kes oli uue maksa ootejärjekorras, leiti sobiv doonor. «Täna hommikul leiti sobiv doonor ja operatsioon on tehtud. Järgmised 48 tundi on selleks, et jälgida, kas Sofia keha võtab uue organi vastu.»

Lootus, et noor neiu jääb operatsiooni järel ellu, katkes mõned päevad hiljem. 

Ühismeedias avaldatu põhjal tundub, et noore neiu tervis halvenes kiiresti ja ootamatult. Kõigest paar nädalat enne oma surma käis Maria Sofia Taylor Swifti kontserdil, millest ta oma Instagrami kontole ka postituse tegi.

Sisuloojana postitas Maria Sofia eelkõige glamuurseid fotosid ja tema kontol võib leida mitmeid reklaampostitusi. 

Suuremat kuulsust kogus noor sisulooja aga TikTokis, kus tema kontot jälgib ligi pool miljonit inimest. Ka selle konto üheks viimaseks postituseks on videoklipid päevast, mil Maria Sofia käis Taylor Swifti kontserdil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles