Sven Lõhmus: koostöö Getteri ja Koiduga jätkub

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Lõhmus
Sven Lõhmus Foto: Jelena Rudi

Eesti popmuusika aastaauhindade gala «Kuldne Plaat» kujunes produtsendi ja laulukirjutaja Sven Lõhmuse jaoks ühtpidi nii ootuspäraseks kui ka üllatavaks.

«Eks see ikka ole positiivne üllatus, kui tuleb mingi auhind mingi asja eest - see on igale artistile meelt mööda kui tema loomingut tunnustatakse,» märkis Lõhmus.

Miks just Sven Lõhmuse produtseeritud muusika Eesti rahvale nii hästi peale läheb, selle taga olevat muusikaguru sõnul suur ja süstemaatiline töö. «See ongi kogu asja võti - ära tabada, mis rahvale meeldib,» on Lõhmus selgeks saanud.

«Kuldne Plaat» peegeldab Lõhmuse sõnul oluliselt reaalsemat pilti Eesti rahva muusikamaitsest kui ükski žürii poolt hinnatav alternatiivne auhinnagala.

«See näitab ju selgelt ja konkreetselt kui palju on kellegi plaati ostetud ja kedagi mängitud. See on ka väga suures suhtes sellega, mis inimestele meeldib.»

Sven Lõhmus paotas saladusekaant ning märkis, et koostöö jätkub nii Getter Jaani kui Koit Toomega ning välistada ei tasu ka mõne uue dueti peagi raadiojaamadesse jõudmist. «Nii seda kui teist, aga kõigest sellest on veel vara rääkida,» puikleb Lõhmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles