EI OLEGI MILJONÄR? Modellikarjäärist unistanud pealinna noormees mässiti krüptopettusesse (1)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
23-aastane Stiven.
23-aastane Stiven. Foto: Kuvatõmmis Kanal 2 videost.

Esmaspäevases »Kuuuurijas» rääkis 23-aastane Stiven sellest, kuidas ta proovis kätt modellinduses, kuid sattus hoopiski identiteedivarguse ohvriks. «Ma sooviks aidata paljastada rahvusvahelist kriminaalset organisatsiooni,» püüab noormees avalikkuse ette tulles heastada oma rumalust.

 

«Tahaks natukene tutvustada ennast. Mina elan siis Dubais, olen suure firma omanik ja olen krüptovaluutaga tegelenud juba mitu aastat ja tahan ka teid kutsuda sellega tegelema,» esitleb ennast Youtube'is ja ka teistel sotsiaalmeediakanalitel Stiven, kes nüüd tunnistab, et kõik see aga ei vasta sugugi tõele.

Tegelikult ei ela noormees Dubais luksuslikku miljonärielu, vaid töötab me oma kodumaal graafilise disaini valdkonnas ning tema sissetulek on alla Eesti keskmise. «Otsisin endale lisatööd ja guugeldasin näitlemistööd ilma eelneva kogemuseta ja umbes pooleteise tunniga jõudsin ma sellisele lehele nagu Digital Advert, kus siis pakuti osalemist reklaamides Dubais,» räägib Stiven sellest, kuidas ta petuskeemi sattus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles