NÄDALAPROGNOOS Uued lootuseseemned on sündimas, kuid nädalalõpus tuleks olla ettevaatlik

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 11. – 17. detsember 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Nädal algab vanakuu viimaste päevadega, mis tähendab, et energiatase on väga madal ning paljud vajavad rohkem puhkust või võivad kergemini haigestuda. See-eest juba kolmapäeval algab kuuloomine tulises Amburis ning energia hakkab tõusma.

Ent kohe pöördub ka Merkuur retrograadseks ning on aeg vaadata tagasi viimase paari kuu tegudele ja otsustele, et parandada tehtud vigu, aga ka lõpetada pooli jäänud protsesse ja suhtlussituatsioone. See on hea aeg, et sügise kohta kokkuvõtteid teha ning üleüldse aasta lõpuks ette valmistuda.

Nagu Merkuuri retrograadi ajal ikka, võime muutuda nüüd kõik natuke hajameelsemaks ja kohmakamaks ning probleeme tehnikaga tuleb ette sagedamini kui muidu. See aeg tuletab meile meelde, et aeglustuksime ning vaataksime enda ümber. Kui asjad ei toimi, on see suure tõenäosusega tegelikult meie kasuks, mitte kahjuks.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval viibib Merkuur sekstiilis Veenusega, tuues suhtlemisse harmooniat ja mõistmist ning kergem on rääkida teemadel, mis tavaliselt meid ehk ärritaksid. See on ka ära leppimise seis – kui kellegagi suhtlemine on hiljuti kujunenud pingeliseks, siis nüüd võib olla aeg, mil õnnestub neid pingeid siluda ning uuest ja paremast kohast edasi minna.

Teisipäeva hommikul läheb täpseks Päikese kvinkunks Uraaniga, mis toob päeva algusesse veidi rahutust ja segadust. On vajadus väljendada end julgelt ja vabalt, kuid millegipärast on see samal ajal raskendatud või kardetakse, et teised ei mõista meid. See on n-ö nihelev energia, kuid õnneks läheb tundidega mööda.

Kolmapäevaööl kell 01.31 algab selle aasta viimane kuuloomine Amburis 20°40’. Siin tekib seeme uueks lootuseks, usuks ja entusiasmiks. Iga inimene kogeb seda küll erinevas eluvaldkonnas, kuid see on kõrgema visiooni sündimise aeg. Ambur laseb oma noole universumi poole ning tulemusi näeme 23. mai täiskuu paiku. 

Laupäevaööl kell 00.54 läheb täpseks Marsi trigoon Chironiga, mille mõju kogeme juba reedel. See on elujõu ja tahtejõu ning meesaspekti tervenemise seis. Selles mõjus on soositud seksuaalsusega seotud probleemidega tegelemine ning neile lahenduse leidmine, aga ka üleüldse oma füüsilise elujõu tugevdamine. Kes on olnud haige, võib hakata neil päevil kiiremini tervenema (eriti, kui ta ka ise sellesse panustab). Uuesti jõuame sellesse seisu alles 2025. aasta 10. juunil. 

Pühapäevaööl kell 05.42 jõuab Päike kvadraati Neptuuniga, õhtul aga teeb Veenus kvinkunksi Chironiga. Seega juba alates laupäevast on olek mingil põhjusel udusem ja fookusest väljas. Võimalik, et midagi toimub ilmaga, mis teeb liiklemise raskemaks. Ent inimestel on ka kergem sattuda segadusse ja pettustesse – see seis nõuab suurt ettevaatlikust ning võimalusel kainust.

Pingeseis Neptuuniga võib mõnikord ka tuua nähtavale asju, mida inimesed on püüdnud varjata. Valvsus on sel ajal madalam ning kunstlikult loodud barjäärid ujuvad laiali. Pühapäeva õhtupoolikul tekkiv kvinkunks ehk «hõõruv king» räägibki üleskerkivast ebamugavustundest. 

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval kell 08.48–17.32

Reedel kell 18.03–19.56

Pühapäeval kell 14.03–21.59

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Merkuuri retrograad algab 13. detsembril ja lõppeb 2. jaanuaril.

Jupiteri retrograad lõppeb 31. detsembril.

Uraani retrograad lõppeb 27. jaanuaril.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles