SAATELÕIK Teleköögis panevad söögitegemise oskused proovile iluuisutaja ja teatriinimene

Elu24
Copy
Foto: Kanal 2/Taavi Sepp

Kanal 2 heategevuslikus kokanduslahingus «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» astuvad laupäeval vastamisi iluuisutamistreener Anna Levandi poeg Arlet ning näitleja-teatriprodutsent Tarvo Kralli tütar Hanna Lotte. Mis köögis saama hakkab, vaata klipist!

Eelmisel nädalal teleköögis justkui uisujääl võiduni liuelnud Arletil tuleb sel korral rinda pista suure katsumusega. Lühikese ajaga peab ta valmistama mitte ühe, vaid lausa kaks hõrku rooga.

Tema vastu astub köögi- ja teatrikunsti austaja Hanna Lotte, keda juhendab tema isiklik mentor ja kirglik kodukokk Tarvo Krall. 

Kas Arlet ja Hanna Lotte jõuavad oma road valmis teha ning kas need suudavad üllatada ka kogenud tippkokka, selgub juba laupäeval kell 19.30 Kanal 2-s!

Kaasahaaravas telesõus «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» astuvad perekonnaretseptide valmistamises vastamisi kaks paari, kus vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad. Žürii poolt maitsvaimaks tunnistatud roa valmistanud paar võidab auhinnaraha ja pääseb oma tiitlit kaitsma järgmisesse saatesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles