Külast külla, linnast linna – bussiga talviste vaatamisväärsuste juurde!

Tpilet
Copy
Foto: Tpilet

Käesoleval muinasjutulisel talvel toimub üritusi üle kogu Eesti. Kui Sinulgi on tekkinud mõtteid neist osa saada, kaalu võimalust jõuda sihtkohta bussiga.

Miks bussiga?

Stressivaba

Just bussiga reisimine võimaldab Sul pingevabalt jõuda igasse Eestimaa piirkonda ka kõige raskemates ilmastikuoludes. Transpordiameti statistika järgi on bussidega registreeritud liiklusõnnetuste arv viimasel kuuel aastal keskmiselt 11 korda väiksem kui sõiduautodega ja fataalselt lõppevate õnnetuste arv 40 korda väiksem. Isikliku autoga reisimisel vastutad see-eest enda turvalisuse, sõiduki tehnilise korrasolu ja erinevates teeoludes hakkamasaamise eest ise. Bussis need probleemid kaovad. Lisaks ei pea muretsema kütusehindade, teeolude või parkimise pärast. Saad mugaval bussiistmel nautida talviseid vaateid, mõnuleda kuuma jooki juues ja veeta kvaliteetaega hea raamatu, filmi või sõprade seltsis.

Foto: Tpilet

Ühendab tervet Eestimaad

Eesti on hajaasustusega riik, kus muud ühistranspordiliigid ei kata reisijate liikumisvajadusi samal määral bussiühendustega. Tpilet on juba üle 10 aasta tegutsev piletimüügiplatvorm, kus on kättesaadavad kõik Eesti riigisisesed bussiliinide graafikud ja piletid. Kõiki Sinu võimalusi jõudmaks uutesse Eestimaa paikadesse saad uurida erinevatest Tpileti müügikanalitest: suuremate bussijaamade kassadest, Tpileti mobiilirakendusest, piletiautomaadist ja veebilehelt. Tpilet on kiire, lihtne ja mugav teenus bussireisijale!

Foto: Tpilet

Keskkonnateadlik

Valides transpordivahendiks bussi, saad vähendada ka oma süsiniku jalajälge. Eesti teedel liigub üha enam busse, mis 100 km läbimisel tekitavad vaid 2,2 kg CO₂ᵉ heidet ühe reisija kohta, mis on umbes kolm korda vähem kui sõiduautode 6,7 kg CO₂ᵉ. Teadliku tarbijana saame ühiselt leevendada mõju kliimale ja planeedile.

Sinu teekaaslane bussireisidel on Tpilet.ee!

Copy
Tagasi üles