HAKKAB LIHTSALT KARJUMA Tartu bussides liikuv «kuri tädi» tekitab vastakaid arvamusi (3)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Tartu linnaliinibuss. Foto on illustreeriv.
Tartu linnaliinibuss. Foto on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

«Märgatud: Tartus» grupis anti teada «kurjast tädist», kes bussis emade ja lastega pahandab. «Ta ongi pisut metsa poole, teda ei maksa tähele panna,» ütlevad mõned tartlased lohutuseks emale, kes tädilt sõimata sai. «Kui keegi suvaliselt hakkaks mu last sõimama sellepärast, et ta vait ei ole, siis minu sallivus ka lõpeb,» leiab aga teine tartlane. Tartu bussiliiklust korraldava AS GoBus esindaja sõnul tuleks sobimatust käitumisest teavitada korrakaitsjaid või bussijuhti.  

«Märgatud: Tartus» grupis avaldas postituse naine, kes soovis tänada kaasreisijat, kes Tartu linnaliinibussis astus tema kaitseks välja, kui üks vanem proua hakkas teda ja nutvat last sõimama. Naine kirjeldas bussisõitu Tartus liinil number 4 – bussisõit võttis ootamatu pöörde, kui ühissõidukil viibinud vanem proua hakkas tema ja tema lapsega kurjustama. 

Tööpäeva pärastlõunal aset leidnud intsidendi kirjeldus tekitas kommentaariumis palju vastukaja. Osa kommenteerijaid palub suhtuda enesevalitsuse kaotanud tädisse mõistvalt. «Kõik ju saavad aru, et tema mõistusega ei ole kõik korras.» Teised aga vaidlevad vastu ega õigusta kuidagi tädi teisi häirivat käitumist. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles