PÄEVAHOROSKOOP 8. detsember: Sõnnil on hea päev õppimiseks, Lõvil tasuks oma suhtumisi ja veendumusi kriitiliselt vaadata

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: www.pexels.com

Käes on reede!

 

JÄÄR

Sinu mõtted on suuresti seotud raha ja töö teemadega. Julgete uuenduslike plaanide väljatöötamine sujub kenasti, tekib häid ideid.

SÕNN

Parim päev õppimiseks! Infokanalid on valla, hästi lihtne on välja selekteerida seda teavet, mis on oluline ja seda ka meelde jätta.

KAKSIKUD

Anna endale aru sellest, kui suur on sinu vastutuse määr ning palju on sul otsustusõigust. Ära võta liiga palju enda kanda.

VÄHK

Tähtis on leida võimalus oma mõtteid ja tundeid kellegagi avameelselt jagada. On olemas inimesed, kes sind mõistavad ja toetavad.

LÕVI

Sul tasuks oma suhtumisi ja veendumusi kriitiliselt vaadata. Iganenud tõekspidamised võivad probleeme tekitada ja arengut takistada.

NEITSI

Soodus aeg ärisuhete arendamiseks. Tunnetad vaistlikult, kuidas peaksid käituma, et olulist väärtust loovates isikutes huvi äratada.

KAALUD

Hoia silmad ja kõrvad lahti – vajalik informatsioon liigub kiirelt ja sujuvalt. On hea päev suhtlemiseks ja kokkulepete tegemiseks.

SKORPION

Aeg romantikaks. Tasuks koos kallimaga argisest maailmast eemale minna ja erilisi elamusi otsida. Positiivsed emotsioonid annavad elujõudu.

AMBUR

Sind ootavad kohtumised uute inimestega. Võimalik, et nüüd tekkinud tutvusest saab alguse pikaajalisem sõprus- või isegi armusuhe.

KALJUKITS

Merkuuri ja Jupiteri trigoon annab võimaluse ellu viia seda, millest salamisi mõelnud oled. Saad kinnitust, et sinu unistused võivad täituda.

VEEVALAJA

Kui sinult eeldatakse uute oskuste omandamist või antakse uusi tööülesandeid, saad tänu optimistlikule suhtumisele hästi hakkama.

KALAD 

Oled uudishimulik ja valmis uuteks elamusteks. On hea aeg seltskonnas säramiseks, osava sõnaseadmisega tähelepanu pälvimiseks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles