Iron Maideni laulja Bruce Dickinson abiellus kolmandat korda (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Iron Maideni laulja Bruce Dickinson esitles 30. novembril 2023 Brasiilias São Paulos oma uut albumit «The Mandrake Project».
Iron Maideni laulja Bruce Dickinson esitles 30. novembril 2023 Brasiilias São Paulos oma uut albumit «The Mandrake Project». Foto: Leandro Bernardes / PX Imagens via ZUMA Press Wire / Scanpix

Briti rokk- ja metal-bändi Iron Maideni ninamees ja laulja Bruce Dickinson abiellus oma kihlatu Leana Dolciga, selgub uuest intervjuust, mille laulja andis väljaandele Kerrang!

Dickinson paljastas, et tema ja prantslasest fitnessitreener Dolci kihlusid selle aasta aprillis. Pole selge, millal nende suhe täpselt alguse sai, kuid Daily Mail teatas paarist esimest korda juba aastal 2019. Uues vestluses väljaandega Kerrang! kinnitas muusik, et nad on nüüd abielus ning poole oma ajast on nad Pariisis ja teise poole Londonis.

«Rändan ringi ja see kõik tundub natuke boheemlaslik, natuke eksootiline,» rääkis Dickinson Pariisist. «Armastan endiselt Londonit, kuid see on pisut erinev, kui sinna tagasi jõuan.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles