«SUVALINE EI TULE MIND ÄHVARDAMA!» Kert Kingo nõunikuks pürginud poliitik laenab Facebooki sõpradelt raha, vastutasuks saadab ähvardusi (7)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Jakko Väli.
Jakko Väli. Foto: Erik Prozes

«Sõbralistis on tal kõik sellised tuntud või kuskile erakonda kuuluvad inimesed ja meil on suisa 82 ühist sõpra, see jättis usaldusväärse mulje,» räägib Heli, kes laenas mõned kuud tagasi ootamatult Facebookis raha küsinud Jakko Välile 120 eurot. Tagasimakse asemel saab ta aga ähvardusi. «Me räägime väga väikestest summadest, mida ma olen laenanud, olles tõepoolest laenamise ajal suures kitsikuses. Selliseid inimesi on kümneid tuhandeid. Miks te just mind tahate selle eest avalikkuses üles puua?» väljendab Jakko Väli toimetusele mõistmatust. 

«Hei! Mul on hüpoteetiline küsimus: kui mul tekib homme vajadus (kui!!!) laenata Sinult 120 eurot kuni 06.10, kas see oleks võimalik? Loodan, et midagi laekub...» uurib Jakko Väli 21. septembril Facebooki Messengeris Heli-nimeliselt naiselt. 

2019. aastal pürgis Väli väliskaubandus- ja infotehnoloogiaministri Kert Kingo (EKRE) nõunikuks. Juba päev hiljem teatas Kingo, et kireva tausta ja väljaütlemisega Välist tema uut nõunikku siiski ei saa. 

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles