Trummi- ja bassisensatsioon Macky Gee teeb tihedas tuurigraafikus erilise peatuse Tallinnas

Elu24
Copy
Trummi- ja bassisensatsioon Macky Gee.
Trummi- ja bassisensatsioon Macky Gee. Foto: Jamie Waldman

Sadu miljoneid kuulamisi hiljem maandub sel reedel, 08. detsembril, taas Tallinnas trummi ja bassi absoluutne raskekahurvägi Macky Gee, et anda fännidele Helitehases täismaja kontsert!

Macky Gee on tuntud kui trummi ja bassi mitmete suurimate hümnide nagu «Tour» ja «Aftershock» autorina. Tema muusika jõudis esimest korda publikuni 2016. aasta albumiga «Sway», mis tõusis Ühendkuningriigi ja Euroopa edetabelite täielikku tippu.

Tänaseks päevaks on tema muusikat mitmetel platvormidel kuulatud kokku üle 500 miljoni korra, mis on märk sellest, et tema ainulaadne stiil on kõnetanud melomaane üle terve maailma.

Lisaks oma üliedukale soolokarjäärile on Macky Gee oluline liige suuremas elektroonilise muusika projektis SaSaSaS. SaSaSaS on praegu üks suurimaid tegijaid trummi ja bassi žanris ning neil on olnud mitmeid väljamüüdud esinemisi üle kogu Euroopa.

Macky Gee esineb regulaarselt suurfestivalide pealavadel ja tal on tihe tuurigraafik, seega on tema tulek Tallinnasse igati eriline.

Korraldaja sõnul on 8. detsembril Helitehases toimuvale üritusele oodata rekordarv trummi- ja bassihuvilisi ning suurem osa piletitest on eelmüügi kaudu juba omaniku leidnud.

Ühtlasi astub Macky Gee soojendusartistina üles Siimi, kes esitleb ühtlasi enda uut singlit «Too Weak».

Rohkem infot leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles