VIDEO Superstaarisaates osalenud Robin Kristofer Kukk pälvis tähelepanu ka välismeedias (1)

Elu24
Copy
Robin Kristofer Kukk.
Robin Kristofer Kukk. Foto: Taavi Sepp

Möödunud pühapäeval pälvis saates «Eesti otsib superstaari» kolmanda koha üheks favoriidiks peetud Robin Kristofer Kukk. Perega Austraalias Sydneys elav noormees jõudis uhke saavutusega ka mainekasse väljaandesse. 

Austraalia riiklik ringhääling ABC News avaldas Robiniga intervjuu, mis kannab pealkirja «Austraalia teismeline saavutas Eesti lauluvõistlusel kolmanda koha». Videosilla vahendusel tehtud intervjuus tunnistas Robin, et kogu see teekond on olnud imeline kogemus. 

Ajakirjaniku küsimusele, mis tunne tal oli, kui kuulis enda nime ja sai selgeks, et ta lahkub kolmandana, tunnistas Robin, et kui seisis kolme finalistiga laval, aimas ta, et võib kolmandaks jääda. «Muidugi oli see kerge pettumus, aga üldiselt olen väga õnnelik, et nii kaugele jõudsin, kaugemale, kui oleksin kunagi osanud aimata.»

Ka uuris ajakirjanik, kas Eestis populaarsuse laineharjal olev Robin üldse Austraaliasse tagasi naaseb. «See ei ole isegi mitte küsimus. Mu pere ja sõbrad ja bänd on seal,» nentis ta. Küll aga tunnistas ta, et elus tuleb väike muutus, sest nüüdsest peab ta elu jagama kahe riigi vahet. «Aga ma olen väga elevil!»

Vaata intervjuud SIIT!

SUUR GALERII 〉 «Eesti otsib superstaari» üheksanda hooaja võitis Ant Nurhan!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles