PÄEVAHOROSKOOP 7. detsember: Amburil on hea päev hobidega tegelemiseks, Vähil tasub üheskoos kallimaga plaane pidada

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Ostanina Anna/Shutterstock

Vahvat neljapäeva!

 

JÄÄR

Äriasjade planeerimisel rakendad elavat kujutlusvõimet. Sul võib pähe turgatada idee, millest saab arendada geniaalse plaani.

SÕNN

Merkuuri ja Jupiteri trigoon loob hästi head võimalused nii õppimiseks kui ka õpetamiseks. Kirjatöödki tehes tunned end sõiduvees.

KAKSIKUD

Koostöö sujub suurepäraselt. Oled valmis uudseid mõtteid välja käima, kaaslased on altid häid ideid vastu võtma.

VÄHK

Üheskoos kallimaga tasub plaane pidada. Suudate teineteist suurepäraselt mõista, üheskoos mõtlete üliägedaid asju välja!

LÕVI

Ootamiseks ja mõtlemiseks pole sul enam aega. Kui jorutama jääd, võib üks võimalus lõplikult käest lipsata. Tegutse nüüd ja kohe!

NEITSI

Töös vajad võimalust rakendada nutikust ja teha asju uuel viisil. Loominguline lähenemine ja mängulisus toovad sulle edu.

KAALUD

Tasub meelde tuletada, mida lähedased on sulle rääkinud on. Nüüd vast märkad, et nende jutul on jumet ja soovitused on asjalikud.

SKORPION

Tõmbad endale tähelepanu omapäraste, kellegi arvates ehk isegi veidrate mõttekäikudega. Keegi võib sinust vaimustusse sattuda.

AMBUR

Hea päev hobidega tegelemiseks, eriti aga mingi täiesti uue harrastuse proovimiseks. Võid sellest vaimustusse sattuda.

KALJUKITS

Ükski probleem ei ole lahendamatu. Palju sõltub vaatenurgast. Kui sa ei leia lahendust, vaata asja teise nurga alt või küsi kellegi teise arvamust.

VEEVALAJA

Kodus võid tunda, et senine seis on sind ära tüüdanud ja üritad midagi muuta, anda kodule mingil viisil värskem ilme.

KALAD 

Sulle niigi omane uudishimu ja suhtlusvajadus suureneb veelgi. Kui oma ideid lahti seletama hakkad, satud päris suurde hoogu!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles