Taylor Swift meenutab kontserttuuriks valmistumist: jooksin mitu tundi järjest ja laulsin samal ajal (1)

Elu24
Copy
Taylor Swifti kontsert Buenos Aireses 9. novembril.
Taylor Swifti kontsert Buenos Aireses 9. novembril. Foto: Natacha Pisarenko / AP / Scanpix

Poliitikute ja valitsejate asemel nimetas mõjukas ajakiri Time selle aasta inimeseks hoopis laulja ja meelelahutaja Taylor Swifti, kel praegu käsil suursugune maailmaturnee. 

Time põhjendas tänavu Swiftile tiitli andmist sellega, et USA laulja kerkis lõppeva aastaga mitte ainult muusikaliselt oma karjääri seni kõrgeimasse tippu, vaid tõestas end nüüdisaja juhtiva lugude jutustajana.

Sel ja järgmisel aastal on Swifti kalender täis maailmaturnee kontserte eri maailma paikades. Iga kontsert kestab üle 180 minuti ning selle aja jooksul laulab Swift üle 40 laulu vähemalt üheksalt albumilt ning teeb 16 kostüümivahetust. Intervjuus Time'i ajakirjale pajatas Swift, et turneeks hakkas ta valmistuma kuus kuud enne esimest kontserti – joostes iga päev jooksulindil ja lauldes samal ajal läbi kõik kontserdil esitatavad laulud. Seejärel oli tal kolm kuud tantsutreeningut. Intervjuus ütles Swift, et soovis, et koreograafia oleks tal täielikult lihasmälus. «Tahtsin olla niivõrd palju harjutanud, et saaksin fännidega suhelda ega peaks samal ajal mõtlema sammudele.» Lisaks väldib Swift kontsertturnee ajal igasugust alkoholitarbimist. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles