FOTOD KOHTUSAALIST Tallinna lennujaamas pomminalja teinud Raivo seisis kohtukulli ees (1)

Chrislin Metsanurm
Copy
Harju maakohtus toimunud istung, kus süüdistati Raivo Kursi selles, et ta pani oktoobris toime eritalituse valeväljakutse.
Harju maakohtus toimunud istung, kus süüdistati Raivo Kursi selles, et ta pani oktoobris toime eritalituse valeväljakutse. Foto: Elu24

«Võtan täna selle õiguse, et mitte seda kommenteerida. Enne peaksin ikka otsust lugema,» jäi «pomminalja» teinud Raivo Kurs pärast Harju maakohtus toimunud istungit kidakeelseks. Kohus leidis, et mehe süü on keskmisest suurem, kuna toimus eritalituse valeväljakutse. Talle mõisteti ühepäevane arest. 

Oktoobri keskel põhjustas Raivo Kurs Tallinna lennujaamas vale väljasõidu nii politseile kui ka häirekeskusele. Nimelt vestles mees check-in'i-laua juures lennujaamatöötajaga, kes uuris mehelt ega tal kohvris keelatud esemeid pole, seejärel vastas Kurs töötaja mäletamist mööda ühesõnaliselt: «Pomm!» 

Kohus märkis, et lennujaamatöötaja reageeris kiirelt, vajutades kohe paanikanuppu ja helistas G4S valveteenistusele, sündmused kulmineerusid ning kohale saabus politsei- ja päästeameti demineerijad. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles