VIDEOKLIPP Poiss või tüdruk? Kallimaga last ootav Andres Puusepp avaldas vahva video

Elu24
Copy
22.12.22, Tallinn «Villa» finaalpidu Noblessneri valukojas. Fotol Andres Puusepp ja Sandra Siimussaar.
22.12.22, Tallinn «Villa» finaalpidu Noblessneri valukojas. Fotol Andres Puusepp ja Sandra Siimussaar. Foto: Taavi Sepp

«Tüdruk või poiss – selles on küsimus?» kirjutab kallimaga last ootav Andres Puusepp ühismeedias, jagades vahvat videot sellest, kuidas lähedased ja mitmed tuntud näod pakuvad, kas oodata on poissi või tüdrukut.

Novembri alguses tuli ilmsiks, et raadiohääl Andres Puusepp ja Sandra Siimussaar ootavad last.

Nüüd postitas Puusepp Instagrami vahva videoklipi, kus lähedased ja mitmed tuntud näod pakuvad, kas oodata on poissi või tüdrukut ja millal võiks laps ilmavalgust näha.

Näiteks Indrek Sarrap pakkus, et oodata on tüdrukut. Ka Andres Puusepa kolleeg Jürgen Pärnsalu Star FMist pakkus, et sündimas on tüdrukutirts. «Mina pakun ka, et sünnib tüdruk ja esimesel aprillil, sest Andres Puusepp on selline naljamees,» sõnas Birgit Sarrap

Raadiohääle teine kolleeg Pille Minev aga pakkus, et oodata on poisslast. «Mina ütlen, et poiss,» on kindel ka muusik Ott Lepland.

Vaata täispikka klippi!

Lapseootusest teatas paar Instagrami vahendusel, kui postitasid vahva foto, kus Andres toetab hellalt oma pead Sandra kõhule.

«Oleme väga-väga õnnelikud ja ootusärevad,» sõnas Puusepp toona toimetusele.

Ehkki kõlakad Sandra Siimusaare ja raadiohääl Andres Puusepa suhte ümber ringlesid juba pikemalt, kinnitas paar suhet möödunud aasta novembris.

«Jah, kinnitan, oleme suhtes,» jäi Puusepp toona napisõnaliseks. Paar olevat kohtunud tööpostil. Nimelt töötab Sandra TV3s turundusosakonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles