SIIRALT TÄNULIK Kaks inimest olid õigel ajal õiges kohas ja tõttasid tänaval noorele emale appi

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Noor ema jagab ühismeedias lugu kaaskodanike abivalmidusest, mida ta tänaval keerulisse olukorda sattudes tunda sai. «Mul oli väike laps, kellel oli jonn külas, ja mul oli poekott, mis lagunes täielikult, nii et asjad enam kotis ei püsinud,» ütleb ta.

«Märgatud Viljandis» grupis jagab oma lugu Gelli, kes on väga tänulik kahele inimesele, kes talle appi tulid. «Ma tahan südamest tänada veel kord neid kaht imetoredat inimest, kes mulle raskel ajal appi tõttasid Kantrekülas. Ei lasku detailidesse, aga lühidalt öeldes oli mul väike laps, kellel oli parasjagu jonn külas, ja mul oli poekott, mis lagunes täielikult, nii et asjad enam kotis ei püsinud. Lisaks kõigele suur väsimus,» kirjutab Gelli. 

Kantreküla on ajaloo ja elukeskkonna poolest üks huvitavamaid Viljandi linnaosi.
Kantreküla on ajaloo ja elukeskkonna poolest üks huvitavamaid Viljandi linnaosi. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Need kaks väga toredat ja abivalmis inimest olid õigel ajal õiges kohas. Nähes mu lagunenud kotti ja pisarates last, võttis üks lapse sülle, mille peale lapsel nägu rõõmsaks läks, ja teine pakkus, et võtab kuidagi selle koti ja et nad aitavad mul koju minna. Raputasin pead ja ütlesin, et elan liiga kaugel (jalutades 10 minutit) ja küll hakkama saan kuidagi. Aga nad siiski ütlesid, et aitavad ja pole probleemi. Poolel teel mu kodu poole minnes käis üks neist oma kodus mulle paremat kotti toomas, kuhu saaks asjad panna, ja mängis lapsele päkapikku ning tõi lapsele šokolaadi. Lisaks oli veel kotis komme,» jagab naine südantsoojendavat lugu. 

«Ma tahan kõigile meelde tuletada: märka abivajavat inimest! Tee head ja see tuleb sulle tagasi!»

Gellil on rõõmus meel, et leidub selliseid häid inimesi, kes julgevad abikätt pakkuda. 

Postitus on kogunud palju kommentaare, kus rõõmustatakse, et headus pole veel maailmast kadunud. «Sellised abistajad teevad selle imelise advendiaja veelgi kaunimaks,» arvab üks kommenteerija. «Lõik nagu filmist. Imetore, et meie kibestumist täis maailmas veel selliseid suure tähega inimesi leidub,» leiab teine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles