SALAPÄRANE VIIBIMINE Pakiautomaadist teele pandud pakk jõudis saajani oodatust hiljem. «Ta pani mind petturina veebi üles»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
DPD pakiautomaat. Foto on illustreeriv.
DPD pakiautomaat. Foto on illustreeriv. Foto: Andres Pulver

Tõrvandist teele pandud paki teekond osutus tavapärasest pikemaks ning see ärritas paki saajat, kes pikisilmi saadetist ootas. Naine arvas, et on paki saatjalt petta saanud ja tegi kohe ka sellekohase postituse Facebooki. «Mida mina pean tegema ja kuidas pean mõtlema? Kui inimene ütleb, et pakk on teel, kuid jälgimiskood ütleb, et pakk pole teel, ja kirjadele ka vastust ei saa,» räägib paki tellinud Sandra. Paki saatnud Sigri peab tekkinud olukorda masendavaks. «Panin paki kokkulepitud ajal posti,» kinnitab ta. DPD jääb juhtunut kommenteerides napisõnaliseks.  

Nädala alguses võttis Elu24 toimetusega ühendust Sigri, kes pani möödunud laupäeval Tõrvandis asuvast DPD pakiautomaadist teele paki Tartu poole. Pakk sisaldas mahlategemise masinat.  

Tõrvandis elav Sigri pani Coopi juures DPD pakiautomaati paki, mis pidi jõudma Tartusse. «Panin paki laupäeval posti, aga pakk pole ostjani jõudnud,» rääkis ta Elu24-le teisipäeva hilisõhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles