KUMMALISED HINNAD Tartus tegutsev Douglase pood ajas kliendi segadusse: mida Eestis üldse usaldada saab (2)

Sten Talivee
Copy
Murelik klient pöördus Elu24 poole seoses Tartu Kvartali keskuses asuva Douglase kauplusega. Murekoht on fotodel nähtavad hinnad, kus tuuakse välja, et hind kehtib 1000 ml kohta. Selline seletus ja lõhnapudeli suurus fotol tekitasid kliendis aga segadust.
Murelik klient pöördus Elu24 poole seoses Tartu Kvartali keskuses asuva Douglase kauplusega. Murekoht on fotodel nähtavad hinnad, kus tuuakse välja, et hind kehtib 1000 ml kohta. Selline seletus ja lõhnapudeli suurus fotol tekitasid kliendis aga segadust. Foto: Lugeja foto / Elu24 kollaaž

«Müüjad olid väga ebaviisakad ja ütlesid, et me seda silti üldse ei vaataks,» sõnab naine, kes koges enda sõnul äärmiselt segadust tekitavat teenindust Douglase Tartus Kvartali keskuse ilupoes. Nimelt ajasid kliendi segadusse hinnasildid. 

Tartu Douglase kauplus ajas Jenni segadusse kummaliste hindadega. Naine, kes läks poodi endale parfüümi valima, avastas, et toodetele märgitud hinnad ei vasta tegelikkusele.

Näiteks Gucci «Bloom» parfüümi sildil ilutseb hind 58 eurot, kuid juurde on märgitud, et see hind kehtib 1000 milliliitri kohta. Lõhnapudel on aga 30 milliliitri suurune. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles