PÄEVAHOROSKOOP 5. detsember: Jäär võib kohtuda inimesega, kes äratab ellu ilusad mälestused, Kaalud võiksid sõpru külla kutsuda

Copy
Foto: Shutterstock

Toredat teisipäeva!

 

JÄÄR

Välja võib ilmuda meeldiv inimene, kellega sa ei ole ammu kohtunud, kuid kes äratab sinu südames ellu ilusad mälestused.

SÕNN

Võiksid aega veeta niisuguste sõprade seltsis, kes on sinuga hingeliselt samal lainel. Usaldus ja üksteisemõistmine seovad teid.

KAKSIKUD

Õhus on kuumi tundeid! Kui veedad aega koos kallimaga, tunned end õnnelikuna. Väljenda oma armastust nii sõnades kui ka tegudes!

VÄHK

Vaatad armastatud inimest imetleva pilguga. Ilmselt näed tema juures vaid positiivseid omadusi, vaevalt märkad sa praegu puuduseid.

LÕVI

Kipud olema ülemäära emotsionaalne, võid teiste käitumist vääralt tõlgendada ja tunda, justkui keegi tegutseks sinu vastu.

NEITSI

Hea ja kerge on olla toredate inimeste seltskonnas! Aeg sobib armusuhete arendamiseks ja loominguliseks eneseväljenduseks.

KAALUD

Küllap tahad kodus olla, end mugavalt ja turvaliselt tunda. Võiksid sõpru külla kutsuda, õdusa koosistumise korraldada.

SKORPION

Võiksid endas arendada loomingulisi oskusi, võtta osa mingist põnevast kursusest või töötoast. Või siis kultuuriüritust külastada.

AMBUR

Sul võib tekkida ideid kodu kujunduse muutmiseks. Sind võib tõmmata poodidesse, kus müüakse sisustuselemente ja iluvidinaid.

KALJUKITS

Oled tundlik ja tundeline, valmis palju pingutama selle nimel, et armastatud inimene end hästi tunneks. Tahad ta hellustega üle külvata.

VEEVALAJA

Meeleolu võib nostalgiliseks kiskuda. Sobiks kohtuda ammuste sõpradega, kellega on ohtralt ühiseid eredaid mälestusi.

KALAD 

Veenus on Saturniga trigoonis, tuues suhetesse harmooniat ja üksteisemõistmist. On sobilik aeg koos kallimaga pikaajaliste plaanide tegemiseks.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles