KREDIIDIANDJA SÜÜ? Mahapõlenud maja renoveerimiseks võetud laen viis perekonna samahästi kui kuuse alla

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Maja kaotanud Indrek.
Maja kaotanud Indrek. Foto: Ekraanitõmmis videost.

Esmaspäevases «Kuuuurija» saates rääkis Nõmmelt pärit Indrek sellest, kuidas ta kaotas kodu osaliselt enda rumaluse tõttu. Ta võttis liiga kergekäeliselt laenu, et 2010. aastal maha põlenud maja uuesti üles ehitada. «Kindlustusest saadud raha sai otsa ja oli juurde vaja,» põhjendab mees oma otsust.

Indreku ema päris omal ajal sugulaselt 1350 ruutmeetri suuruse krundi Nõmmel koos majaga. 2010. aasta esimesel päeval juhtus aga traagiline õnnetus. Nende kodu süttis küünla tõttu ja põlengus hukkus ka tema ema.

Indrek otsustas põlenud maja asemele ehitada aga paarismaja, ühele poole plaanis Indrek kolida oma perega, milles kasvas toona viis last, ning teise maja osasse plaanis sisse kolida mehe isa. Mõte oli hea, kuid kindlustusest saadud raha juhtunu korvamiseks polnud piisav ja olematu sissetulekuga pere tundis, et nad peavad kiiremas korras kusagilt laenu juurde saama. «Materjalid muutusid vahepeal nii palju kallimaks, et ei jätkunud sellest (kindlustusest saadud rahadest – toim.),» põhjendas mees, miks raha ei jätkunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles