Andrei Zevakin ja Robin Valting avaldavad, miks nad jagasid koos kõmulise suunamudijaga tehtud fotot (2)

Elu24
Copy
Andrei Zevakin ja Robin Valting.
Andrei Zevakin ja Robin Valting. Foto: Remo Tõnismäe

Sisuloojad Andrei Zevakin ja Robin Valting selgitasid oma Instagrami loos, miks nad panid üles pildi koos kõmulise ja kohtu all oleva suunamudija Andrew Tate’iga. Zevakin ja Valting tunnistavad, et fotot postitades ei mõelnud nad  pildi mõjule ning neil on kahju, et nad oma jälgijaid pahandasid. «Päris kindlasti me ei poolda mõtet ühe sugupoole üleolekust ega taha ühelgi moel õigustada tegusid, mida talle süüks pannakse,» ütlevad nad. 

Eesti juutuuberid Andrei Zevakin ja Robin Valting sattusid pahameeletormi alla, kui postitasid sotsiaalmeediasse foto koos inimkaubanduses ja vägistamises süüdistatava Briti suunamudija Andrew Tate’iga.

Andrei Zevakin selgitab nüüd oma Instagrami loos, et nad tegid foto lihtsalt seepärast, et jäädvustada kohtumine üle maailma tuntud mehega. «Tegime pildi üllatusest, kui ebatõenäoline on joosta kahe miljoni elanikuga linnas kokku maailma enim googeldatud mehega,» ütleb ta. Zevakin selgitab, et nad ei mõelnud pildi võimalikule mõjule. «Päris kindlasti me ei poolda mõtet ühe sugupoole üleolekust ega taha ühelgi moel õigustada tegusid, mida talle süüks pannakse,» kinnitab Zevakin lisades, et nad austavad ja hoiavad naisi väga.  

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles