Facebooki sarikelmi otsa sattunud eestlanna: mulle ei tulnud see pähegi, et keegi võiks mind petta (4)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Mitmed eestlased sattusid Facebooki saripetturi Anneli Martinsoni (pildil paremal) küüsi.
Mitmed eestlased sattusid Facebooki saripetturi Anneli Martinsoni (pildil paremal) küüsi. Foto: Kaader «Kuuuurija» saatest

«Mulle ei tulnud see isegi pähe, et keegi võiks mind petta,» tunnistab Facebooki müügikeskkonnas vastu näppe saanud eestlanna «Kuuuurija» saates. Kuigi naise rahaline kaotus oli väike, on tema jaoks asi põhimõttes:  «32 eurot on ka suur summa, eriti kui ma pean selle mingile pätile kinkima.» Pätiks on aga aastaid pettustega tegelenud Anneli Martinson, kes on oma tegude eest korduvalt ka kohtupingis istunud. 

«Kas tõesti ei käi kohtutel ja politseil netikelmidest jõud üle?» on küsimus, millega saatejuht Katrin Lust juhatas esmaspäeval sisse «Kuuuurija» saate teise loo. Loo keskmes on Facebooki müügikeskkond Marketplace, kuhu on üles laetud tuhandeid müügikuulutusi. Muu hulgas laevad sinna oma kuulutusi üles netikelmid.

«Ma olen aastaid šopanud veebis ja ei ole kunagi olnud mingeid probleeme,» rääkis müügigrupis petta saanud Diana saatele. Diana langes netikelmi küüsi möödunud aasta novembris, kui ta soovis osta 32-eurost lillelist seelikut. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles