NÄDALAPROGNOOS See nädal on tõeline kingitus: tekivad võimalused suhete parandamiseks, tervenemiseks ja soovide ligitõmbamiseks (1)

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Ees on rahu ja harmooniat soosiv nädal.
Ees on rahu ja harmooniat soosiv nädal. Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 4. – 10. detsember 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Viibime kuutsükli lõpuveerandis, mis tähendab, et energia üha kahaneb, kuid soosib samas pooleliolevate asjade lõpule viimist ning oma elu vaatlemist küpsemast perspektiivist. 

Tuleb tõdeda, et alanud nädal on meile kingituseks. Seekord puuduvad rasked pingenurgad probleeme tekitavate planeetidega ning enamasti moodustuvad hoopis loomulikku voolamist käivitavad trigoonid (120° nurk). Selline on vähemalt ühisväli, milles viibime, ent inimesed kogevad alati ka oma isiklikke transiite ning seal võib toimuda kõike. Ühismõjud annavad aga suurema taustsüsteemi.

Seda nädalat tasub kasutada suhete parandamiseks, enda tervendamiseks ning oma elus parema tasakaalu loomiseks. Mõnikord, kui meil on palju häid ja harmoonilisi seise, tekitab see inimestes ka mugavust ning soovimatust millessegi väga panustada - kõik tundub ju niigi hea. Aga tegelikult on need kuldsed hetked, mil tasub olla loov, kasvatada positiivsust ja jagada seda ka teistele.

Ja loomulikult tasub olla ka tänulik kõige eest, mis on hästi. Ka sellise väikse asja eest, kui enda vaatenurk mõnes küsimuses või probleemis on muutunud justkui positiivsemaks või lahendus tundub kättesaadavam. Iga väike areng helgema ja elutoetavama mõttelaadi suunas väärib tähelepanu, et see saaks veelgi kasvada.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval kell 20.51 liigub Veenus Kaaludest Skorpionisse, mis viib meid oma väärtustes ja kõiges, mida hindame ja naudime, sügavamat tuuma otsima. Suhted muutuvad siis üha intensiivsemaks ja võibolla ka «must-valgemaks», kuni Veenus 29. detsembril Skorpionist väljub. 

Teisipäeval kogeme Veenuse trigooni Saturniga, mis läheb täpseks küll alles veidi pärast keskööd juba kolmapäeval. See taevaseis tasakaalustab ja stabiliseerib kõiki suhteid ning aitab korraldada ja mõtestada neid pikemas perspektiivis. Selles mõjus on võimalik häid suhteid tsementeerida ning tugevamaks teha. Väga soodne on see ka tööalaste suhete arendamiseks. Siin on olemas vastastikune soov pühenduda ja vastutust võtta. 

Kolmapäeval lõpetab Neptuun oma retrograadse faasi ja pöördub otseseks, mis tähendab, et meile on jäänud vaid kaks retrograadset planeeti: Jupiter ja Uraan. Suurem osa planeete teenivad juba meie edasiliikumist ning välise elu loomist. Neptuuni otsene liikumine annab jõudu, et oma sisemisi nägemusi, unistusi ja loovaid ideid väljapoole tuua ja luua. 

Lisaks on Päike sel ajal ühenduses Suure Tõmbajaga, Laniakea superparve raskuskeskmega. See võib olla väga tugeva energiaga aeg, mil on suurem potentsiaal tõmmata enda poole seda, millele keskendume. Samuti tasub märgata, mille poole meid ennast sel ajal tõmbab, kuna seal taga on võimas kosmiline kutse. Nädala teises pooles ilmub ka artikkel Suure Tõmbaja tähendusest astroloogias.

Reedel jõuab Merkuur trigooni Jupiteriga ning Päike trigooni Chironiga, kuid kindlasti on mõlemad mõjud tajutavad juba päev enne. See on tõeliselt kaunis energia, kuna viitab meele kergenemisele, positiivse vaatepunkti avanemisele ning oma ego ja identiteediga seotud haavade tervenemisele. Kes vähegi tajuvad, et tervendavad mõtted, tunded ja kogemused tahavad tulla - avage julgelt oma meel ja süda ning võtke need vastu.

Laupäeval kell 16.23 avaneb Veenuse värav Skorpionis, mis seekord keskendub südamekeskuse puhastamisele ja transformeerimisile. See on üks etapp Veenuse tsükli n-ö mahakoorivas faasis, mil väravad (Veenuse ja Kuu ühendused) avanevad kahanevas kuutsüklis ning koorivad meilt maha hoiakuid ja väärtusi, mis on oma aja ära elanud ja töö ära teinud. Midagi sellest, mis kogunes meie südamekeskusse alates 2022. aasta sügisest, võib nüüd lahkuda või transformeeruda, et oleksime puhtamad ja ehedamad. 

Pühapäeva varahommikul läheb täpseks Veenuse opositsioon Jupiteriga, mis kindlasti avaldab oma mõju juba ka laupäeval. See seis viitab, et lastakse lõdvaks seal, kus varem on end kõvasti tagasi hoitud. See soosib endale naudingute ja rõõmude lubamist, kuid puudub mõõdukus. Ent sotsiaalses kontekstis võib see olla väga rõõmurohke aeg, seega 2. advent võib tuua paljudele kauneid elamusi.

See seis teeb inimesi ka lahkemaks ja suuremeelsemaks, mis on väga tore, aga iseasi, kas tasub seda suunata liigsesse materiaalsesse tarbimisse ja ülikallite kingituste tegemisse. Tasub pidada meeles, et selles mõjus on kerge üle pingutada.

Imelist nädalat ❄️

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval kell 15.49–18.35

Laupäeval kell 03.05–05.35

Esmaspäeval kell 10.57–13.11

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Neptuuni retrograad lõppeb 6. detsembril.

Jupiteri retrograad lõppeb 31. detsembril.

Uraani retrograad lõppeb 27. jaanuaril.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles