PÄIKESELISED KLÕPSUD Kirsti ja Merily Timmer põgenesid lume eest palmide alla

Elu24
Copy
Foto: Madis Sinivee

Näib, et Kirsti ja Merily Timmer on aja maha võtnud ja talvisest Eestist päikese alla põrutanud. «Keeruline ajalugu, palju vaesust ja palju naeratusi ning sõbralikku suhtumist,» kirjeldab Kirsti paradiisisaare Sansibar pealinna Stone Towni.

Ühismeedias jagavad nad kadestamisväärseid fotosid lumivalge liivaranna ja kristallselge veega paradiisisaarelt Sansibar. 

«Tulime suvilasse keerukuju mängima emaga,» naljatleb Merily Instagrami postitatud foto juures, kus emaga rannamõnusid naudivad. 

Esimese advendi puhul jagab ühismeedias klõpsu elukaaslase Mikuga ka Kirsti Timmer. «Ilusat esimest adventi!» kirjutas ta foto juurde, kus jalutavad kallimaga käsikäes mööda rannaäärt. 

Facebookis kirjutas Kirsti, et külastasid Sansibar pealinna Stone Towni. «Nad ise siin väga uhked, et linn kantud UNESCO pärandisse. Veetsime siin täna toreda päeva. Keeruline ajalugu, palju vaesust ja palju naeratusi ning sõbralikku suhtumist, see on Stone Town.» Kirsti lisas, et sooja on paradiisisaarel 30 kraadi. «IPhone ütleb, et feels like (tundub nagu – toim) 41. Palav on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles