BLOGI JA GALERII Telemängu «Ma näen su häält» hooaeg sai ootamatu lõpu: teeskleja pettis ära arvajad ja nõunikud

Chrislin Metsanurm
Copy

Pühapäev on jälle kätte jõudunud ja see tähendab, et eetris on armastatud telemängu «Ma näen su häält» hooaja viimane osa. Nõunikepaneeliga liitub sel korral suisa kaks külalisliiget – armastatud saatejuht Jüri Butšakov ja laulja Jaagup Tuisk. 

Sügise vaadatuim meelelahutussaade pakub vaatajatele ka sel korral ootamatuid ja uskumatuid etteasteid nii kõlavate lauluhäälte kui ka meisterlike teesklejatega.

Hooaja viimase saate arvajapaar on spordilembesed abikaasad Katre ja Silver, kes on endi sõnul suured saate austajad. Võidu korral plaanivad auhinnaraha eest täiendada enda spordivarustust ja minna Ironmani triatlonile.

Oma teraste tähelepanekutega aitavad neil spordivõistlusele jõuda tarmukad nõunikud, kelle hulgas on sel korral suisa kaks külalisliiget. Püsinõunike Grete Kulla, Evelin Võigemasti, Estoni Kohveri kõrval võtavad nõunikepaneelis kohad sisse saatejuht Jüri Butšakov ja laulja Jaagup Tuisk.

«Ma loodan, et siin saalis näeb natukene rohkem kui teles, sest televiisorist vaadates ei saanud üldse aru, kes on laulja ja kes mitte. Peab jääma lootma sisetundele,» on Tuisk saate eel ootusärev.

Saagu mis saab, aga saate lõpus tuleb tal duetti laulda viimasesse vooru jäänud tundmatu laulja või teesklejaga. «Ma ootan, et saaksin teesklejaga laulda, see oleks palju efektsem kui niisama ilus duett,» muheleb Tuisk.

Terve sügise jooksul on lavalt läbi käinud 77 tundmatut lauljat ja teesklejat. Auväärset ja põnevat hooaja lõppmängu pakuvad Maoinimene, Aknapesija, Laborant, Seeneline, Saarepiiga, Eraõpetaja ja Maastikuehitaja.

Tagasi üles