VIDEO Jüri Ratas demonstreeris lõuatõmbeoskusi: eesmärk oli kümme, aga... (1)

Elu24
Copy
«Seadsin eesmärgiks, et püüan kuu lõpuks teha vähemalt kümme lõuatõmmet!» kirjutas Jüri Ratas Facebookis.
«Seadsin eesmärgiks, et püüan kuu lõpuks teha vähemalt kümme lõuatõmmet!» kirjutas Jüri Ratas Facebookis. Foto: Mihkel Maripuu/Facebook

Novembri alguses võttis poliitik Jüri Ratas vastu väljakutse kuu möödudes teha vähemalt kümme lõuatõmmet. «Noh...oli eesmärk kümme, tuli vaevu kuus!» tõdes Ratas pärast lõuatõmbeid, kuid lubas treeningutega jätkata ja mitte lõpetada enne, kui kümme lõuatõmmet on käes!

November oli teadupoolest meeste tervise kuu ja nii võttiski endine Keskerakonna esimees Jüri Ratas ette väljakutse enda tervisele senisest rohkem tähelepanu pöörata ning iga nädal vähemalt kuus korda 60 minutit trenni teha. 

«Seadsin eesmärgiks, et püüan kuu lõpuks teha vähemalt kümme lõuatõmmet!» jagab Ratas Facebookis ning tänab inimesi, kes talle kirjutasid ja kaasa elasid. «Loodan, et sain teid natukenegi inspireerida, et oma tervise eest hoolt kanda!»

«Vaatame, mis sellest lõuatõmbest välja tuleb!» ütleb Ratas, kes endale eesmärgiks kümme lõuatõmmet seadis. «Noh...tuli vaevu kuus,» sõnab Ratas pärast lõuatõmbeid. «Nii et selle väljakutsega ma ise hakkama ei saanud, aga ma ühte luban: ma jätan vähemalt nii kaua, kuni ma kümme tehtud saan!»

«Väga tubli saavutus ju. Ikka vapralt edasi, küll see kümme ka siis tuleb,» innustataskse Ratast kommentaariumis. «Jüri, jõudu ja jaksu jõulukuul!»

Ratas on viimasel aastal hakanud rohkem tähelepanu pöörama terviseteemadele, tõuke tervislikuma elustiili suunas andis poliitikule möödunud aasta sügisel telesõus «Tantsud tähtedega» osalemine. Hiljaaegu tunnistas Ratas TV3-le, et kaotas saates 24 kilo. 

 
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles