Robin Juhkental lahkub Raadio 2st: uus formaat ja uued tingimused ei olnud mulle sobivad (1)

Elu24
Copy
Robin Juhkental
Robin Juhkental Foto: Konstantin Sednev

Raadio 2 keskpäevast saadet «R2 Pulss» juhtinud Robin Juhkental annab teada, et tema ja raadiojaama teed lähevad lahku. 

 

«Selle aastaga saab läbi minu teekond Raadios 2-s ja päevase saate «R2 Pulss» vedamine,» kirjutab muusik ja raadiohääl Robin Juhkental oma Facebookis.

«Tänan selle võimaluse ja nende aastate eest ja lisan, et hea meelega jätkaks raadioradade käimist või intervjuude tegemist kuskil mujal, ehk siis olen avatud pakkumistele,» kirjutab ta Facebookis. Kuna Juhkentalilt hakati pärima, kas lahkumine oli vabatahtlik, lisas ta hiljem: «Ei, ei saanud kinga. Lihtsalt uus formaat ja uued tingimused ei olnud mulle sobivad.»

Kroonikale kommenteeris Juhkental muuhulgas, et talle ei tuldud palga osas vastu. 

Muudatused programmis

Viimasel ajal Raadio 2-s toimuvad muudatused pahandavad mitmeid muusikasõpru ja raadiokuulajaid. Möödunud reedel toimus suisa Tallinna politseipargis protestiaktsioon.

Rahvusringhäälingu juhatuse ja Raadio 2 uue juhtkonna – peatoimetaja Margus Kamlati, programmijuhi Bert Järveti – plaanide kohaselt lõpetatakse õhtuse vööndi 44 saatest 37 saate eetriaeg alates uue aasta algusest.

Tähelepanuväärne on ka näiteks päevakajalise jutusaate Olukorrast Riigis surm. Raadio 2 kuulajad pole seesuguste uuendustega aga üldse rahul ning möödunud reede õhtul kogunes Tallinnas politseipargis toimunud protestiaktsioonile umbes kolmsada inimest.

 
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles