KRISTINA LÄHEB KÜLLA Lauri Pedaja kaks nädalat enne skandaali antud intervjuus: see, mis minu ja partneri elus toimub, ei ole avalikkuse asi

Copy
KRISTINA LÄHEB KÜLLA: Lauri Pedaja.
KRISTINA LÄHEB KÜLLA: Lauri Pedaja. Foto: Pilt videost

«Abielu ja ka lahutus on minu arvates asjad, mis puudutavad ainult kahte inimest ja mitte ühtegi teist inimest nende ümber,» ütles Lauri Pedaja kaks nädalat tagasi filmitud saatesarjas «Kristina läheb külla». Tänaseks on näitleja ümber lahvatanud skandaali tuultes välja tulnud, et paar on lahku läinud. 

Mõned päevad tagasi puhkes skandaal, kui blogija Mariann Treimann ehk Mallukas avalikustas ühismeedias ja oma blogis kuvatõmmised, kuidas Lauri Pedaja on alaealistele neiudele külge löönud. 

Lisaks avalikustas Õhtuleht, et Lauri Pedaja ja tema abikaasa Gethel teed on lahku läinud. Kas põhjus peitus skandaalis, teavad vaid asjaosalised ise. «Mul on südamest kahju ja ma vabandan, et ma nooruses selliste lollustega tegelesin, aga need jäidki alati ainult lollusteks ja ei midagi enamat. Ma ei ületanud kunagi lubatu ja mittelubatu piiri,» kommenteeris Pedaja lahvatanud skandaali sama päeva õhtul enda ühismeediakontol. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles