Loe, milliseid nõudmisi esitas Rammsteini solist Tallinnas toimuva järelpeo korraldajatele

Elu24
Copy
Till Lindemann.
Till Lindemann. Foto: TONI LÄÄNSALU/PM/SCANPIX BALTICS

Juba homme, 2. detsembril leiab Helitehases aset Till Lindemanni kontserdi ametlik jätkupidu, mis tõotab kujuneda aasta rajumaks peoks.

Õhtu muusika eest vastutavad Rammsteini ametlik DJ ja Till Lindemann bändi trummar Joe Letz ning Rock FMi saatejuht Robert Kõrvits, kelle lugude valikule sekundeerib ansambli Raunstein liige Rauno Pella.

Uksed klubisse avatakse kell 23.00 ning pidu väisab ka Till Lindemann isiklikult.

Till Lindemanni kontsertide jätkupeod on tuntud üle maailma ja tuuriga kaasnevad üritused, mis on igal pool alati välja müüdud. Eesti jätkupeo muudab ainulaadseks fakt, et peale ametliku DJ Joe Letzi astub lavale ka Robert Kõrvits koos laivtrummari Rauno Pellaga.

Helitehase tehniline tiim ütles, et selleks õhtuks tõstetakse klubi tehniline valmidus täiesti uuele tasemele, et olla meeltmööda väliskülalistele ja pakkuda võimalikult suurt elamust külastajatele.

Peale Tondiraba sõud pidutsevad Helitehases Till Lindemann ja tema lähedased sõbrad.

Till on tuntud kui isik, kellele meeldib fännidega pilti teha ja autogramme jagada, seega võib nii mõnigi fänn oma kollektsiooni saada midagi hinnalist. Till Lindemanni kaaskonnale on klubis reserveeritud üks rõdudest. Ei Joe Letz ega Till Lindemann ole klubile esitanud müstilisi raidereid koos kummaliste soovidega, ainsaks sooviks on, et kesvamärjukest jaguks ja pidu oleks metsik.

Piletid aasta kõige rajumale peole on müügil Piletilevi müügipunktides üles Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles