PÄEVAHOROSKOOP 01. detsember: Kaksikud soovivad ilusate inimeste seltskonda, Neitsil on hea aeg vanade vigade parandamiseks

Copy
Foto: Shutterstock

Ja ongi alanud jõulukuu!

 

JÄÄR

Pole mõtet töödega venitada, midagi homse varna nihutada – tegutse nüüd ja kohe. Millegi alustamine on lihtne.

SÕNN

Sinu tegevus on põhjalikult ja loogiliselt läbimõeldud. Teed konkreetseid samme eesmärgi suunas, sa ei jäta midagi juhuse hooleks.

KAKSIKUD

Käes on reede! Sind kisub vastupandamatult lõbusasse seltskonda, ilusate inimeste keskele. Suhted vastassooga on meeldivad.

VÄHK

Õnn naeratab suhete liinis – kohtad ehk kedagi, kellesse armud, aga võimalik on tutvuda ka inimestega, kellega koos saab edukalt äri ajada.

LÕVI

Töine päev, mil suudad edukalt läbirääkimisi pidada, niisamuti ülemustele oma mõtteid asjalikult ja konkreetselt lahti seletada.

NEITSI

Tasub püstitada kõrgeid eesmärke ja alustada nende poole liikumist, tahe on tugev. Hea aeg vanade vigade parandamiseks.

KAALUD

Tõmbad õigeid inimesi justkui iseenesest ligi, sul võib tekkida soodsaid võimalusi nii armu- kui ka ärisuhete arendamiseks.

SKORPION

Tee teoks midagi niisugust, mis on liiga raske tundunud või võta taas sihiks eesmärk, mille vallutamisele oled kunagi käega löönud.

AMBUR

Pikemaajalised äriplaanid tasub paika panna. Pea on selge ja mõtted klaarid, lähened rahaasjadele süsteemselt ja mõistlikult.

KALJUKITS

Mõtlemise ja suhtlemise planeet Merkuur jõuab Kaljukitse märki. Elutempo võib nüüd kiireneda ja asjaajamine elavneda.

VEEVALAJA

Sinu ümber on inimesi, kes sinust hoolivad ning on alati valmis sulle appi tõttama. Käes on aeg tänutunnet näidata.

KALAD 

Hea aeg tööks vajaliku informatsiooni hankimiseks. Saad aru, mis on oluline ja mis mitte, suudad keskenduda kõige tähtsamale.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles