SKANDAALNE Blogija Mallukas heidab Lauri Pedajale ette siivutuid vestlusi alaealiste tüdrukutega (1)

Elu24
Copy
Blogija Mariann Treimann avalikustas oma blogis väidetavad sõnumid Lauri Pedaja ja alaealiste neidude vahel.
Blogija Mariann Treimann avalikustas oma blogis väidetavad sõnumid Lauri Pedaja ja alaealiste neidude vahel. Foto: Astrit Vanaveski / Taavi Sepp / kuvatõmmis / kollaaž

Blogija Mariann Treimann ehk Mallukas avalikustas kolmapäeval ühismeedias ja oma blogis, et kuulis oma peikalt, kuidas näitleja ja saatejuht Lauri Pedaja uhkustab sellega, et ta 16-aastase Mallukaga magas. Mallukas sai maruvihaseks ega suuda mõista, miks Pedaja selliseid valeväiteid levitab. 

Pedaja sõnul oli tegemist aga testiga, millega ta kontrollis inimeste usaldusväärsust. Veelgi hullem on asjaolu, et blogija on saanud kirju naistelt, kellele Pedaja nende sõnul külge lõi, kui nad alles alaealised olid. «Lihtsalt ütlen, et 14-aastaseid «sebida» pole talle probleemiks,» ütleb Mallukas.    

Blogija Mallukas avaldas kolmapäeval, et tema kallim Tomas Legrant näitas talle sõnumit, kus oli kirjas, et näitleja Lauri Pedaja magas 19-aastasena Mallukaga, kes oli siis alaealine – 16-aastane. Mallukas selgitab oma blogis, et Lauri saatis tema peikale Tomasele järgmise sisuga sõnumi: «Ma nussisin Mallukat, kui ta 16 oli. Ma olin siis ise 19. Krdi tissid olid kivikõvad.»

Kolmapäeval rääkis Mallukas oma Instagrami loos, et ta pole kaua aega olnud nii pahane nagu nüüd ja ta sai enda sõnul lausa vihainsuldi. «Mulle ei ole kunagi Lauri otseselt meeldinud, aga ma ei tea teda inimesena. Tema vaib mulle kuidagi ei istu. Täna ma mõistsin, miks...» ütles Mallukas, kes läks koguni nii kaugele, et süüdistas Pedajat pedofiilias.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles