Kuidas kodus tõeliselt head kohvi valmistada?

Päikesekohv
Copy
Foto: Päikesekohv

Kapselkohvimasina suur eelis on see, et ka oskamatult tegutsedes saad sa kindlasti hea kvaliteediga kohvi, sellega on keeruline, et mitte öelda võimatu, halba kohvi teha. Siit ka põhjus, miks kapselkohvimasinad tarbijate seas populaarseks on saanud. See on nii lihtne – ava seadme kaas, pane kapsel sisse, vajuta nuppu ja kohv valmib vaid loetud sekunditega.

Kui sinu pereliikmetel on kohvi osas erinevad maitse-eelistused, on kapselkohvimasin teie jaoks ideaalne lahendus, sest ainult kapselkohvimasin võimaldab igal valmistuskorral kasutada erinevat kapslit, see tähendab erineva rösti ja kangusega kohvi. Saad soovi korral valida klassikalise musta kohvi, kange espresso puhtalt nautimiseks ja cappuccino ning caffe latte valmistamiseks või hoopis kofeiinivaba kohvi.

Foto: Päikesekohv

Alati värske kapslikohvi saladuseks on õhukindlalt suletud kohvikapsel, tänu millele säilivad kohvi maitseomadused ja aromaatsus. Nii on sinu kohv alati aromaatne ja maitsev.

Kapsli sees ei ole mitte lahustuv kohv vaid värskelt jahvatatud naturaalne kohv. Hea on teada, et kapsleid ei kulu palju, üks kohvikapsel annab sulle ühe tassi väga hea maitse ja kvaliteediga jooki.

Foto: Päikesekohv

Pärast kohvi valmistamise lõpetamist ei pea seadet pesema – lihtsalt võtke kasutatud kapsel välja ja võite koheselt valmistada uue kohvijoogi. Kuivõrd kohvikapslid visatakse peale kasutamist ära, siis jääb ära kohvipaksuga tegelemine ja kohvijääkide konteineri pesemine.

Kui sa oled kuulnud käibetõde, et kapselkohvimasinad on küll soodsa hinnaga, aga kohvikapslid seevastu väga kallid, siis on hea teada, viimase 15 aasta jooksul on kapslite hind langenud umbes neli korda. Nii kujuneb ühe tassi hinnaks keskmiselt 25-35 senti.

Foto: Päikesekohv

Kapselkohvimasin on oluliselt energiat säästvam ja kulutab ühe kohvi valmistamiseks kuni kolm korda vähem elektrienergiat võrreldes automaatse espressomasinaga. Kuivõrd masin võtab vähe ruumi, siis mahub see ka kõige väiksemasse kööginurka ja töötab vaikselt.

Võrreldes automaatse espressomasina tootmisega on kapselkohvimasina tootmine oluliselt vähem ressurssi kulutav ning seetõttu on ka kapselkohvimasina hind espressomasinaga võrreldes kordades soodsam. Kõrge elektrihinna valguses on oluline ka see, et kapslimasinad on väga ökonoomsed.

Kingiidee

Foto: Päikesekohv

Tõsi ta on, et võib osutuda üsna tüütuks kui iga kaupmees erinevate võtetega sind just oma kaupa ostma meelitab. Sellepärast ainult väike vihje – elegantse disainiga kapselkohvimasin TCHIBO Cafissimo Compact sobib ideaalselt koduseks kasutamiseks, see on varustatud energiasäästu süsteemiga. Seega asjalik kingitus, mis jõulukuul saadaval 79 euroga, seega tavahinnast lausa 50 eurot soodsamalt. Kauba peale kingituseks kaasa 50 kohvikapslit puhta tasuta.

Ja veel! Hiljuti lõpetas Paulig kohvikapslite tootmise ja paljud kohvisõbrad on mures, et nende kapselkohvimasin on nüüd kasutu. Õnneks see siiski nii pole. Nimelt saab Pauligi kohvimasinates edukalt kasutada TCHIBO kapsleid, mis on samas mõõdus ja pealegi valmistatud 70% ulatuses taastuvast toorainest.

Aga kapslimasinate ja kohvikapslite kohta saad rohkem infot Päikesekohvi kodulehelt.

Foto: Päikesekohv
Copy
Tagasi üles