PÄEVAHOROSKOOP 29. november: Kaksikud saavad tähelepanu keskpunktis särada, Kaladel on suhted lähedaste inimestega südamlikud

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: RomGams/Shutterstock

Kaunist kolmapäeva!

 

JÄÄR

Tahad mõtteid teistega jagada. Oled rõõmsameelne ning huvitud pigem kergest ja mõnusast suhtlusest, samuti niisama lobisemisest.

SÕNN

Ära tee omapäi otsuseid, mis puudutavad ühisvara või on ühel või teisel viisil seotud ka teiste inimeste rahakasutusega.

KAKSIKUD

Saad tähelepanu keskpunktis särada. Inimesed sinu ümber on head ja lahked. Küllaltki hea hetk vastassooga tutvuste sõlmimiseks.

VÄHK

Kuu ja Saturni trigooni toel oled omas elemendis. Ära hoia tundeid vaka all, näita välja hoolivust ja armastust kallite inimeste vastu.

LÕVI

Ilusad asjad panevad sinu silmad särama. Küllap soovid oma garderoobi täiendada või siis ehteid ja kosmeetikat soetada.

NEITSI

Märka, kuivõrd meeldivad inimesed on sinu kolleegid. Naerata oma ülemusele ning sa näed – asjad hakkavadki sujuma!

KAALUD

Hea päev neile Kaaludele, kes peavad end töises vallas täiendama või muul põhjusel uusi teadmisi hankima. Õpitu jääb kergesti meelde.

SKORPION

Ei tasu hakata asju ajama ametiasutustega, eriti siis, kui tegemist on rahateemaga. Ka äripartneritega pole mõtet tähtsat juttu üles võtta.

AMBUR

Vanema põlvkonna sugulastega õnnestub kergesti ühine keel leida. Küllap mõistavad nad sind ning on valmis igati aitama.

KALJUKITS

Võta vabalt, lase voolul end kanda. Töökohustused on teisejärgulised, kõige olulisem on armsa inimese lähedus.

VEEVALAJA

Kui oled lapsevanem, võta koos järeltulijatega midagi lõbusat ette. Kui sul aga ei ole lapsi, siis leiad mõne ahvatluse, millele järele anda.

KALAD 

Suhted lähedaste inimestega on südamlikud. Kui kellegagi kallitest on arusaamatusi olnud, mine õhtupoolikul lepitust otsima.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles