«ILUS JA SEKSIKAS» Sanna Marini sünnipäevakuu on olnud elamusterohke

Elu24
Copy
Sanna Marin.
Sanna Marin. Foto: RICCARDO ANTIMIANI

Endine Soome peaminister Sanna Marin tähistas novembri keskel oma 38. sünnipäeva. Nüüd viitas Marin, et sünnipäevakuul on ta eelkõige nautinud reisimist ja rannamõnusid. 

«Suvalised hetked hiljutistelt reisidelt,» kirjutas Sanna Marin oma Instagrami postituse juurde, millele endine Soome peaminister oli lisanud kümme fotot.

Esimestel fotodel naudib Marin head ilma, ühel joob ta nappides riietes rõdul kohvi. Teisel seisab ta jalgupidi vees ja mõnuleb rannas.

Viimaste fotode seas on näha ka kuldsetest õhupallidest numbrit 38, mis viitab Marini sünnipäevale, mida ta 16. novembril tähistas. Tundub, et tähistamine läks hästi ja reisides võttis soomlanna aja maha, sest vahepeal Marin oma Instagrami põhiprofiilile ei postitanud.

Üle miljoni instafänniga Marini postituse alla jäeti palju kiidusõnu. «Armsad fotod. Sa väärid õnnelike eluhetkede nautimist,» kirjutas keegi. «Kaunis ja tark,» tegi teine komplimendi.

«Nii ilus ja seksikas,» tõdes üks Marini meessoost fänn, teine lisas: «See mere vaatega pilt lõi mind pahviks.»

Oli ka neid, kes leidsid põhjuseid kritiseerimiseks: «Appi, osa neist piltidest ei ole poliitiku kohta arvestatavad ega piisavalt tõsised.»

Poliitikuna Marin tegelikult enam ei tegutse ja töötab hoopis Tony Blairi mittetulunduslikus instituudis strateegilise nõustajana. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles