MIS JUHTUS? Tuntud Lõuna-Eesti spaas pettunud klient: suhtumine meisse oli kui muidusööjatesse. Spaa juhataja: külaline sai kompensatsiooni (2)

Sten Talivee
Copy
Lossispaa Wagenküll avas uksed 2018. aastal.
Lossispaa Wagenküll avas uksed 2018. aastal. Foto: Arvo Meeks

Romantiline nädalalõpp ühes Eesti kauneimas lossispaas lõppes külastajate sõnull ebameeldivalt, kui neid tabas üks halb üllatus teise järel. «Teenindaja ei vaevunud meile isegi otsa vaatama ega uurinud ka Elektrilevi lehelt, miks katkestus tekkis,» kirjeldab naine olukorda spaas. Wagenkülli Lossispaa selgitab aga asja järgmiselt: «Näen hotelli vastuvõtu telefonikõnede väljavõttest, et elektrikatkestuse järel on administraator kuus korda helistanud tehnikutele, et uurida välja katkestuse põhjus ja pikkus.»

Reedel, 24. novembril, mil Eestit ja maailma vallutas musta reede hullus, suundus Kristi (nimi muudetud - toim) oma elukaaslase Priiduga (nimi muudetud - toim) Lõuna-Eesti maalilisse Wagenküll Lossispaasse puhkama. Idee veeta idülliliselt aega hubaste lossimüüride vahel päädis aga nende sõnul ebameeldiva klienditeeninduskogemuse ja pimedas istumisega.

Kristi räägib, et see oli tema sünnipäevakingitus mehele ja ta tasus selle eest juba kaks kuud tagasi. Kuna Kristi peab end ajaloohuviliseks, meeldis talle mõte veeta öö Lõuna-Eestis lossimüüride vahel. Armastusepakett, mille Kristi ostis, maksis ligi 300 eurot ning see sisaldas ööd hotellis, majutust deluxe-toas, kaht massaaži ja šampanjavanni kahele. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles