Jõuludeks rätsepatööna valmistatud arvutid

Arvutitark
Copy
Foto: Arvutitark

Otsides täiuslikku jõulukingitust, mis ühendaks praktilisuse, unikaalsuse ja kaasaegse tehnoloogia, siis Arvutitark pakub võimalust oma vajadusi arvestades arvuti ise kokku panna.

Arvuti sobilikkus sõltub kasutajast, näiteks võib kodus veebiteenuseid kasutav pere, arvutimängur, videotöötleja, arhitekt või raamatupidaja vajada väga erinevaid arvuteid. Arvutitargast saab tellida tipptasemel arvuti, mis on kokku pandud personaalseid vajadusi arvestades.

Foto: Arvutitark

Jõululuuletuste otsimiseks või e-poodides ostlemiseks pole mõtet osta väga võimast arvutit. Samas ei sobi kirglikule arvutimängurile standardne lauaarvuti ja aeglane monitor. Seega lisab individuaalne lähenemine masinale veel suurema tähenduse ja muudab ka kingitusena saadud arvuti erilisemaks.

Loomulikult saab meelepärase toote ka valmistootena osta, kuid sageli võib vajadustele vastava masina käsitööna komplekteerituna saada isegi soodsamalt või sama raha eest paremate funktsioonidega, sest pole vaja maksta kõlava brändinime ja juurdehindluse eest.

Foto: Arvutitark

Kas kingikotis võiks olla mänguriarvuti või vajad oma töös erilise võimekusega arvutit?

Kui jõuluvanale saadetud soovide nimekirjas on mänguarvuti ja laps näitab poes näpuga masinale, mille hind ulatub tuhandetesse, siis saab tegelikult võimekaid arvuteid osta märksa soodsamalt. Hea võimalus on arvuti ise kokku komplekteerida. See on tavapärane teenus, mida kasutavad nii mängurid kui ka näiteks videotöötlejad. Arvutitarga töötajad on hästi koolitatud oma ala professionaalid, kes tunnevad arvutite hingeelu põhjalikult. Nad loovad konkreetse masina, hinnates seejuures vajadusi ja pakkudes lahendusi etteantud eelarve piires.

Sel aastal kümne aastaseks saava Arvutitarga töökojas valmib spetsialistide käe all kuus ligi 200 arvutit. Käsitööna tehtava toodangu hulgas on nii laua- kui ka sülearvuteid. Klientideks on arvutientusiastid ja ka paljud oma ala professionaalid, kes tegelevad näiteks heli- ja videotöötluse või projekteerimisega ning vajavad seetõttu erilahendusi. Lisaks leiab muidugi Arvutitarga kauplusest laialdase valiku igapäevaselt vajaminevaid IT-tooteid.

Foto: Arvutitark

Arvutitarga esindused leiab Tallinnast Kristiine, Ülemiste, Rocca ja Magistrali keskustest, Lasnamäelt Vesse esindusest ja Viimsi keskusest. Väljaspool pealinna on esindused veel Pärnus ja Narvas ning kaks esindust Tartus, Lõuna- ja Raatuse keskustes.

Loe lisaks koduleheküljelt ja jälgi ka Arvutitarga Facebooki ja Instagrami.

Copy
Tagasi üles