IGA-AASTANE PEAVALU Kirsti Timmer on hädas aia ette lükatud lumevallidega: ka saharoolis on tarvis mõtlemisvõimet (4)

Chrislin Metsanurm
Copy
Kirsti Timmer-Valdstein.
Kirsti Timmer-Valdstein. Foto: Mihkel Maripuu / Elu24 kollaaž

Suurem lumi ja tuisk on kohal ning ka krundiomanikel kohustus lisaks oma maja hoovile korras hoida ka seda ümbritsevat kõnniteed. «Ei saa autoga välja ja labidaga annab kangutada neid külmunud suuri kamakaid maast lahti,» kurdab Kirsti Timmer, kelle kodutänavas on käinud lumesahk, mis on tekitanud rohkem kahju kui kasu. «Kiirustamise tõttu kannatas mõnes kohas kvaliteet,» kinnitab Kristiine linnaosa valitsuse vanem.

«Värava ette lükatud põlvekõrgused jääkamakad, mis on jäätunud kinni! See ei ole ok,» kurtis Kirsti Timmer-Valdstein ühismeediagrupis «Kristiine», kuidas tema kodutänavas on kummaline tegelane saharoolis olnud. «Ka saharoolis on tarvis mõtlemisvõimet, aga tundub, et pole antud. Täitsa kuri olen!»

Timmer märgib, et inimesed koristavad väravaesise lumest puhtaks nagu kord ja kohus, aga lumesahk lükkab kogu soolaseguse lumepudru hiljem värava ette tagasi, kus see ära jäätub. «Kõnniteed ei ole, hoiame ise väravate tagant tee puhtana, et saaks kõndida. Siis tuleb sahk ja lükkab sinna jääkamakate valli. Väga mõistlik!» jääb naisele käitumine selgusetuks. 

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles