Pisarais Silvia Ilves oma tõsielusaates: tegelikult tahaks palju rohkem lastele olla olemas... (1)

Elu24
Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Kristjan Teedema / Tartu PM / Scanpix Baltics

Tõsielusaate «Üks nädal Silvia Ilvesega» eelviimases osa näitab Silvia Ilves, pisarais tšellot harjutades, et muusikute elu pole vaid lust ja lillepidu. Pärast saadet on Silvia aga enda sõnul saanud jõuduandvat tagasisidet Eestimaa emadelt ja naistelt.

Uus tõsielusaade «Üks nädal Silvia Ilvesega» sai avapaugu oktoobrikuus ning võimaldab televaatajal näha muusiku igapäevaelu telgitaguseid.

Nelja lapse emana peab Silvia hakkama saama nii enda tööülesannetega muusikuna kui ka laste jaoks olemas olema. Saate kuuendas osas peab Silvia end emana kehtestama ning avaldab, et tunneb aeg-ajalt pärast esinemisi, et töö tõttu on jäänud väheks aega, mida emana lastele pühendada. 

«Ma olen läbikukkunud ema, läbikukkunud muusik,» ütleb pisarais Silvia pärast rasket päeva, mil õhkkond kodus on muutunud pingeliseks.

Silvia tõdeb, et tal käib tihtipeale peast läbi mõte, kas ta tahab oma lastele tormist muusikuelu. «Tegelikult tahaks ise ka palju rohkem lastele olla olemas. Vahel närib hinges. Esined ära, kõik tulevad ja tänavad, nii ilusti tunnustavad. Aga siis lähed koju ja näed, et sel ajal sa ju ei olnud lastele olemas. Et see on kuskilt millegi arvelt. Loomulikult minu elu on täis vigu ja kaugel sellest, et pean end täiuslikuks muusikuks, täiuslikuks emaks,» tõdes nelja lapse ema Go3 saates.

Pärast kuuenda osa eetrisse minekut on Silvia enda sõnul saanud palju tagasisidet.

«Väga jõuduandvat tagasisidet, emad ja naised kirjutavad,» ütleb muusik ja jagab ka mõningaid kirju vaatajatelt, mis ta on saanud. «Ma arvan, et sa oled enda vastu liiga kriitiline, sa oled väga andekas ja väga tubli. Lisaks see, kuidas sa kõigega ise hakkama saad... Lihtsalt vau!» kirjutab üks jälgija. «Tahtsin öelda, kui äge naine ja ema sa oled,» lisab teine.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles