«KUUUURIJAS» Naabritevaheline tüli Pranglil paisub kui pärmitaigen – väidetav vägivald, süüdistused ja kohtuvaidlus

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis saatest

Esmaspäeval räägib Kanal 2 saates «Kuuuurija» oma loo naine, kes langes väidetavalt naabri vägivalla ohvriks. «Ta tuli jooksuga ja pani mulle kahe käega.» Poliitikust üleaedne eitab süüdistusi ja leiab, et naine on kogu loo välja mõelnud.

Pisikesel Pranglil on lahvatanud tõeliselt suur skandaal. Saarel suuri valdusi omav poliitik Valdur Kahro on lootusetult tülli pööranud oma sealse naabri Monica Luong Nõmmega.

Monica sõnul toimus kahetsusväärne sündmus ühel suveõhtul, kui ta korraldas oma suvekodus lastelaagrit. Seal viibinud lapsed märkasid hoovis võõraid inimesi, mille peale otsustas Monica minna olukorda uurima. Õues avastas ta tõepoolest kaks inimest – naabrid Valdur Kahro ja tema abikaasa Anneli. Naabrite vahel tekkis sõnelus ja Monica väitel ründas Valdur teda. Mees olevat teda tõuganud ja seda kohe nii halvasti, et Monica jalg sai viga ja ta pidi minema haiglasse.

Monica tegi kallaletungi kohta politseile avalduse ja alustati kriminaaluurimist, mis aga lõpetati. Praegu on poolte vahel käimas kohtuvaidlus, kus kõige teravam küsimus on Monica Facebooki postitus, mille ta kirjutas väidetava rünnaku kohta. Monica sõnul on see postitus igati õigustatud ja ta peab saama oma lugu jagada.

Kumbki pool on sündmustest erinevalt aru saanud. Valdur Kahro on eitaval seisukohal ja väidab, et pole kunagi Monicat rünnanud. Ta ütleb, et naise süüdistused on alusetud ja tema maine on selle tagajärjel saanud kahjustada.

Kas ja millise lahenduse leiab keeruline tüli, selgub juba esmaspäeval kell 20.30 Kanal 2 saates «Kuuuurija».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles