GALERII Suurejooneline kokandusduell paneb omavahel võistlema olümpiavõitja ja tuntud muusiku lapsed

Elu24
Copy

Sel laupäeval saab Kanal 2 vahendusel osa lõbusast kokanduslahingust, kui olümpiavõitjast poliitik Kristina Šmigun-Vähi poeg astub vastamisi muusik Mihkel Mattiseni tütre kokakunstiga. Heategevuslik saade «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» toob televaatajateni mitte ainult maitserõõme, vaid ka köögis pulbitsevat kirge. Vaata galeriid!

Kristina Šmigun-Vähi, kelle kiired suusakilomeetrid on teinud teda legendaarseks spordisangariks, peab ka sel nädalal näitama oma oskusi kokandusjuhendajana. Kulinaarse väljakutse võtab taaskord vastu möödunud nädalal saates võidutsenud poeg Kristhor Tomi. Kuid küsimus pole vaid kokakunstis – see on tõeline kokandusduell, kus pulss võib kerkida suuremaks kui ühelgi olümpial.

Vastasmeeskonnaks on muusik Mihkel Mattisen ja tema särav tütar Emilia, kes lubavad teleköögis pakkuda lisaks maitseelamustele ka lõbusat ja muusikalist melu. Kui Mattisen on harjunud noodist võlutud kuulajatega, siis sel korral peab tema muusikaline anne pakkuma naudingut ka maitsemeeltele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles