KLÕPS «Meil on nipukaid!» Pakendikeskus keeras kavalalt Raadio 2 ümbritsevat poleemikat enda reklaamiks

Elu24
Copy
Pakendikeskuse kauplus.
Pakendikeskuse kauplus. Foto: Facebook / Pakendikeskus

«Hommikul või õhtul, kui ikka tekib vastupandamatu soov mingeid asju kinni panna või sulgeda, siis meie juurest leiab erinevaid tooteid,» naljatleb Pakendikeskus enda reklaamis, vihjates Raadio 2 õhtuse vööndi sulgemisele.

«R2, kui soov otsi kokku tõmmata, siis meil on nipukaid,» seisab Pakendikeskuse värskes reklaamis. 

«Hommikul või õhtul, kui ikka tekib vastupandamatu soov mingeid asju kinni panna või sulgeda, siis meie juurest leiab erinevaid tooteid, mis võimaldavad seda teha kiirelt ja probleemivabalt,» kirjutatavad nad.

Nimelt tegi Estonian Funk Embassy juhtfiguur ja Raadio 2 õhtuse vööndi saatejuht Henrik Ehte eile Facebookis avalduse, kus teatas, et tema leping õhtuse vööndi saatejuhina on erakorraliselt üles öeldud «hea tava rikkumise» tõttu. Ka postitas näitleja Hendrik Kalmet avalduse, kus vaidleb vastu süüdistusele, justkui oleks ta Raadio 2 saatejuhina «rämedalt mõnitanud ning alandanud õhtust vööndit».

Veel üks reklaam

Reedel, 24. novembri õhtul toimus Tallinnas Politseipargis meeleavaldus, mis oli suunatud Eesti rahvusringhäälingu otsuse vastu lõpetada uuest aastast Raadio 2s alternatiivse muusika stiilidele pühendatud õhtune vöönd.

FOTOD JA VIDEO 〉 Vaata, kes staaridest tulid politseipargis toimunud protestile

Meeleavaldusest inspireerituna avaldas Pakendikeskus veel teisegi reklaami: «Oleme jõudnud otse sündmuste keskmesse. Tõsi ta on, et pappi läheb ikka vaja. Nii plakatite kui ka raadiosaate tegemiseks. Siinkohal väike meeldetuletus, et kui papiga kitsas käes, siis Pakendikeskus aitab hädast välja.»

Loe pikemalt:

Keeruline olukord Raadio 2 õhtuse vööndi ümber jätkub: üks saatejuht on juba vallandatud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles