KLIPP Saatega «Ma näen su häält»​​ liitub muusik Mihkel Mattisen: ma ei hakka enne munemist kaagutama

Elu24
Copy
«Ma näen su häält»
«Ma näen su häält» Foto: Kanal 2

Saates «Ma näen su häält» võtab nõunikepaneelis sel pühapäeval koha sisse muusik Mihkel Mattisen. «Ma usun, et kõik, kes siia saatesse tulevad, arvavad, et hakkavad kohe jube hästi ära arvama, aga pärast selgub, et see nii ei ole,» ütleb Mattisen. 

Saate auhinnaraha nimel panevad oma detektiivioskused ja suhte proovile värskelt abieluranda sõudnud noored Sirelin ja Konstantin. Lõbus paar räägib, et alles mängu lõpuks selgub, kelle jalas on nende peres püksid. «Eks meil ikka on väike strateegia paika pandud – mina otsustan ja naine kinnitab, raha läheb temale,» naljatleb Konstantin.

Saates astub üles seitse salapärast tundmatut, kelle seas on tõelisi laulutalente ja andekaid teesklejaid. Seekord vallutavad lava Magusasõber, Vanaisa, Veterinaar, Kaardihai, Kiirabiõde, Meditsiinitudeng ja Meeskonnamängija.

Et selle salapärase seltskonna läbinägemisel edukas olla, saavad arvajad teraseid tähelepanekuid nõunikepaneelist, kuhu kuuluvad Evelin Võigemast, Grete Kuld, Andrei Zevakin ja Franz Malmsten. Külalisena liitub nendega andekas muusik ja laulukirjutaja Mihkel Mattisen.

Mattisen tunnistab, et häälesaadetes on inimeste läbinägemine keeruline, kuid ta loodab siiski oma teadmiste ja kogemustega mängijaid aidata. «Ma usun, et kõik, kes siia saatesse tulevad, arvavad, et hakkavad kohe jube hästi ära arvama, aga pärast selgub, et see nii ei ole. Ma ei hakka enne munemist kaagutama!» Mattisen lisab, et saade on lauljatele hea hüppelava ja ka andekad teesklejad on tunnustust väärt. 

«Ma näen su häält» on eetris pühapäeva õhtul kell 20.05!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles