Šokolaad loob tunde ja tunne jääb meelde

Maqus
Copy
Foto: Maqus

Šokolaad soodustab armutunde sarnase eufooria tunde tekkimist, sest ta sisaldab fenüületüülamiini. Šokolaad loob tunde ja tunne jääb meelde - võib-olla sellepärast on see maiustus nii ihaldusväärne.

Ehkki teadlased on sajandeid vaielnud, mis teeb šokolaadi vastupandamatuks, leiab üha kindlamat tõestust väide, et see iidne maius on südamele kasulik. Aga lisaks kasulikkusele peetakse magusat, lõhnavat ja suussulavat šokolaadi oma sensuaalsuses üliromantiliseks kingiks.

Ajatu elegants

Kui otsite kingitust, mis toob rõõmu ja naudingut, siis šokolaad koos lilledega on alati kindel valik. See on ajatu kingitus, mis ei ole seotud moe või trendidega. Need on alati stiilsed ja elegantsed ning sobivad igasuguste sündmuste ja olukordade puhul. Nende emotsionaalne väärtus, universaalne meeldivus ja ajatu elegants tagavad populaarsuse igal ajal. Need kaks koos on kingitus, mis väljendab armastust, hoolivust ja tähelepanu, ning loovad emotsionaalse sideme kinkija ja saaja vahel.

Foto: Maqus

Magusad Sõnad - isiklik kingitus

Brändilogo või kirjaga meened võivad inimest küll rõõmustada, kui tal oligi just kodus kruus katki läinud või vihmavari ära lennanud, kuid tavaliselt jätavad bränditud kingitused pigem mulje, et kinkija on laoruumi tootekuhjast esimese asja kaenlasse haaranud, et tühjade kätega tulema ei peaks.

Inimese rõõmustamine nõuab paraku palju isiklikumat ja unikaalsemat lähenemist. Parim reklaam sinu ettevõttele on just see, mis pakub su kliendile emotsiooni ja unikaalset väärtust, sest emotsioon loob tunde ja tunne jääb meelde.

Foto: Maqus

Käesoleva aasta alguses loodud ettevõtte MAQUS OÜ tootevalikus on nii Suured kui ka Väiksed Magusad Sõnad – tabavate ja sügavate mõtteteradega rikastatud šokolaadikarbid. Iga piimašokolaadi tahvliga on kaasas väike sõnumikaart väärtusliku mõtteteraga. Inspireeriva kingitusevalikuga saab tutvuda MAQUS OÜ e-poes ja Rahva Raamatu kauplustes.

Naudi teadlikult

Aga kuidas šokolaadi nautida, ilma et see mõjutaks meie kaalu? Vastus peitub mõõdukuses. Mõõdukas koguses šokolaadi tarbimine ei pruugi kaasa tuua kaalutõusu. Oluline on jälgida üldist toitumist ja elada aktiivset eluviisi. Oluline on tarbida šokolaadi mõõdukalt ja osana tasakaalustatud toitumisest.

Piira šokolaadi kogust ja naudi seda teadlikult. Üks või kaks MAQUS miniatuurset šokolaaditahvlit võivad olla piisavad, et rahuldada magusaisu.

Foto: Maqus
Copy
Tagasi üles