Lumes möllamine nõuab õigeid riideid

LENNE
Copy
Foto: Lenne

Mõnikord võiksid täiskasvanud õppida lastelt talve nautimist. Kõik pakub neile rõõmu, nii lumes möllamine, pikad kelgusõidud kui jalutuskäik talvisel metsarajal. Siis on õige ja soe riietus hädavajalik. Paika peab ütlemine, et pole halba ilma, on valed riided.

Mõistagi ei maksa pühadest teha osturallit, aga kinkides oma lähedasele tema võsukese jaoks mõne sooja, kvaliteetse ja rõõmsavärvilise rõivaeseme, kingid sa tegelikult rõõmu.

Lombid tänaval valdavad salakeelt, millega nad iga lapse sulailmaga lörtsisegusesse vette hüppama meelitavad. Enam ei pea ilmtingimata lastele seda lõbu keelama, sest villasegu voodriga ilmastikukindlad Lenne talvesaapad taluvad hästi niiskust ja hoiavad jala soojas. Kui vanasti kinkisid vanaemad villaseid sokke, siis tänapäeval pistavad nad kingikotti villavoodriga talvesaapaid. Saadaval on suur valik värve, mida olemasolevate riietega saab kokku sobitada. Need on suurepärase kvaliteediga saapad aastateks.

Foto: Lenne

Toredaks kingituseks sobivad ka mitmed meriinovillast tooted. Komplektid, kombinesoonid, kindad, papud, sallid, maskid. Neid kokku sobitades saab väga armsaid ja praktilisi kinkekomplekte.

Kui kraadiklaas näitab külmapügalaid juba -20°C, on õige aeg lapsele pähe tõmmata merinovillane puuvillafliisist voodriga mask, mille kaeluse osa on võimalik lükata nii lõua alla kui kanda ka kõrgemal näo peal. Soe ja hingav meriinovillane kiht aitab säilitada lapse pea jaoks parimat temperatuuri, hoides sooja ning aidates vältida higistamist.

Foto: Lenne

Lapse turvalisuse tagamiseks on autosõiduks hea valida riided või tekk, mis lubavad kinnitada turvahälli rihmad võimalikult lapse keha lähedalt. Puuvillasest Öko-Tex 100 standardile vastavast kangast valmistatud beebitekk on nahasõbralik ja seda on kerge hooldada. Soe, voodriga beebitekk hoiab beebi mõnusalt soojas ka jahedamas autos. Kapuutsiga teki sees on turvavööavad lapse turvahälli või kärusse mugavalt kinnitamiseks kolm-punkti turvavöö abil. Teki mõõdud on 95×95 cm.

Kui päkapikk maiustusi enam sussi sisse panna ei taha, neid on saanud sinna juba, oi, kui palju, on üks helkurloom väga armas ja sobiv kingitus nii lapse kui täiskasvanu sussi sisse. Aksessuaar on valmistatud helkivast kangast, mis on pimedal ajal autojuhtidele nähtav. Lenne jopedel, mantlitel ja kombinesoonidel on spetsiaalne helkuri riputusaas, kuhu on helkurlooma mugav kinnitada. Praktiline helkurkangast 12 sentimeetri pikkune aksessuaar sobib igas vanuses kandjale, see on vahva aksessuaar jopele, koolikotile, hällile või vankrile.

Foto: Lenne

Kui sul on väike sugulane või tuttav, kellele tahaksid kinkida mõne sooja, kvaliteetse ja sobiva rõivaeseme, aga sa ei tea, mis see täpselt olema peaks, on väga hea lahendus Lenne e-poe või Lenne Vabrikupoe kinkekaart. See on hea kingitus lapsevanemale, küll tema juba teab, mida lapsele vaja soetada. Kui sa nii soovid, võid lasta e-poe kinkekaardi disainida nimeliseks.

Copy
Tagasi üles