VIIMANE VÕIMALUS Smilers paneb 30 aasta juubeli erakordsele kontserttuurile punkti Tallinnas

Elu24
Copy
Smilersi 30. juubeli kontserttuuril löövad kaasa ka Grete Paia ja nublu.
Smilersi 30. juubeli kontserttuuril löövad kaasa ka Grete Paia ja nublu. Foto: Kadi Hunt

Eesti tuntuim pop- ja rock ansambel Smilers jätkab 30 aasta juubeli tähistamist suure kontsertturneega üle Eesti. Järgmine kontsert toimub juba reedel, 24. novembril Alexela kontserdimajas!  

Smilers sai alguse 1993. aastal Helsingis ning, nagu kõigile juba kindlasti teada, tegutseb bändis kogenud muusik, kitarrist ja laulja Hendrik Sal-Saller.

Aastate jooksul on Smilers esinenud pea kõikides maakondades ja olulisemates popkontsert paikades. Lisaks kontsertidele Eestis ja Soomes on Smilers üles astunud Lõuna-Prantsusmaa Alpides, Sharm el Sheikhis Egiptuses, Rootsis Stockholmis, Gruusias Tbilisis ja Hispaanias Marbellas.

nublu
nublu Foto: Kadi Hunt

Kokku on Smilers avaldanud 15 stuudioalbumit mitmekümne raadiohitiga ning kahel järjetikul aastal on bänd kuulutatud ka aasta artistiks.

Bändis on aastate jooksul kaasa löönud palju muusikuid, kontsertturneel astuvad üles basskitarril Urmas Jaarman, soolokitarril Erko Laurimaa, klahvpillil Mikko Saira ja trummidel Raido Kurri.

30 aasta juubeli suurejoonelisel tähistamisel saab kuulda kõiki armastatumaid lugusid nagu näiteks «Mõistus on kadunud», «Ainult unustamiseks», «Lähme sõidame», «Tantsin sinuga taevas», «Mojito» ja paljud teised.

Grete Paia
Grete Paia Foto: Kadi Hunt

Järgmine eriline Smilersi kontsert toimub reedel, 24. novembrilKülalisena astuvad lavale Nublu & Grete Paia. Smilers XXX Afterparty tuur kulmineerub Tallinnas homme 24. novembrini, Alexela kontserdimajas. Tule tähista Smilersi 30 aasta juubelit, piletiinfo leiad SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles