Mida teha Ida-Virumaal?

Copy
Foto: Shutterstock

Kestlik talveseminar Virumaa südames– esikohal on koostöövaim

Soovite korraldada talvemeeleolus privaatse juhatuse koosoleku, ägeda meeskonnakoolituse, ühteliitva talveseminari või jõuluürituse? Kui hindate kestlikku mõtteviisi, tehke tutvust Ida-Virus Lüganusel asuva Karukella puhkemajaga www.karukella.ee.

Karukella puhkemaja täidavad nädalavahetuseti pered ja sõpruskonnad, kuid nädala sees on neid üles leidnud väikesemad tiimid või suuremate ettevõtte erinevad osakonnad, kes hindavad privaatsust, kestlikku toimetamist ja tiimi kokku liitvat seminarikeskkonda- pole teisi kliente ega teenindajaid! Äriklientidest külalised soovivad korraldada puhkemajas paaripäevaseid seminare, kus esimesel poolel tehakse tööd ning teisel sõidetakse näiteks lumelauda- Kiviõli suusamägi paistab ju aknast kätte.

Tasub teada, et Karukella pole lihtsalt majutuskoht - Terje ja Jaanus Rattur on loonud kaunisse looduskeskkonda hubase ja kestliku oaasi, kus on mõeldud kõigele- alates hingavast palkmajast ja kohalikust toidust kuni kvaliteetse seminariteenuse ja põnevate vaba aja tegevusteni välja.

Oma meeskonnasündmuse Karukella toomiseks annavad põhjuse kõrged standardid, mida toetavad Rohelise Võtme ökomärgise saamiseks tehtud keskkonnahoidlikud tegevused- ühelt poolt on seal helikindlad toad ja kõrge unekvaliteet, 24/7 soe kuumaveebassein ning talvisel ajal asendamatu kuivatuskapp, õues elektriautole laadija ja grillmaja. Teisalt on kõik majapidamispaber 100% ökomärgisega, veekogused dušides ja segistites reguleeritud, kogutakse vihmavett ja kompostitakse biojäädet. Ka aias kasutatakse ainult orgaanilisi väetisi ja kahjuritõrjeid, näiteks hetkel on noored viljapuud sisse mähitud orgaaniliste villasallidega.

Nii et kui teie ettevõte on keskkonnatundlik ja pere kestlike harjumustega, siis pole ühtegi põhjust, miks peaks väljasõidu ajaks oma kätteharjunud standarditest loobuma. Viibimine meie puhkemajas on väiksema jalajäljega. Ning tule vaata need sallidega viljapuud oma silmaga üle.

Ärgata selle puhkemaja kauni talvehommiku vaikuses ja värskuses on vaimustav. Piirkonna loodus pakub avastamisrõõmu, sest Karukella puhkemaja asub keset seiklusmaad ja kontrastirohket Ida-Virumaad. Läheduses leiab Kiviõli Seikluskeskuse talvised suusarajad ja lumelauapargi. Võimalus on tellida talvine loodusmatk või kokteilikoolitus, minna kaevandusmuuseumisse ekskursioonile ning sõitma Aidu kärjääri safarit, uudistada Valaste juga või ka etteteatmisel Lüganuse kirikut ja Purtse pruulikoja mekituba.

Pärast päevast aktiivseid päevaseid tegevusi on saunas hea omade keskel võtta leili ja lõõgastuda tähistaeva all või siis laias lumesajus väliterrassil asuvas kuumaveebasseinis. Nii saabki teie üritusest sündmus, tugevdades meeskonnatunnet, lisades indu ja inspiratsiooni ning täidab hinge rõõmsa rahuga.

Lisaks saate tellida transfeeri, piduliku söögilaua, soovi korral ka jõuluvana külastust ning kingituste poetamist uhke kuuse alla. Kõik teenused pannakse ühele arvele ja esitatakse e-arvena.

Võtke oma tiim kokku, broneerige kiiresti, sest nõudlus on suur. Nagu ütleb puhkemaja slogan- kõik olemas ja kõik on koos!

Järgige Karukella uudiseid Instagramis ja Facebookis.

Naudi Vaba Lava etendusi kasvõi terve perega

Talvekuudel etenduvad Vaba Lava Narva teatrimajas mitmed põnevad lavastused, olgu selleks siis lustakas lastelavastus või ajalooline lugu Narva linnast.

Lastele suunatud uuslavastus “Mälestuste pööning” on suurepärane võimalus tuua kogu pere koos teatrisse. Etendus räägib esemetest, mis kannavad endas toredaid mälestusi ja just neist saavad alguse põnevad seiklused. See on hariv ja meelelahutuslik elamus, mis sobib suurepäraselt nii lastele kui ka täiskasvanutele. Lavastus on ilma sõnadeta ja seega kõigile arusaadav.

Tundes huvi ajaloosündmuste vastu, siis lavastuses “Narva – linn, mille me kaotasime" saab teada, mis toimus II maailmasõja ajal Narva linnas. Lavastus viib tagasi sõjaeelsesse Narva, mis oli ilus ja rikkalik kaupmeeste linn. Pärast pommitamist on sellest jäänud vaid mälestus. Julia Augi lavastus põhineb dokumentaalsetel materjalidel ja ka legendidel.

Lisaks lavastustele korraldab Vaba Lava Narvas esmakordselt jõulugala, kuhu on oodatud sõpruskonnad ja kollektiivid meelelahutuslikku programmi nautima. 21. detsembril tasub sõbrad ja kolleegid kaasa võtta ja sündmust ühiselt külastada. Ürituse kohta leiab lisainfot siit.

Lavastusi saab näha peale Narva veel ka teistes Eesti linnades, nagu Tallinnas, Tartus ja Kohtla-Järvel. Nautige talviseid teatrielamusi perega või kogege kultuuri koos lähedastega. Tutvuge Vaba Lava mängukavaga ja leidke endale huvipakkuv etendus siit.

Veeda mõnus ja lõõgastav puhkus Saka Mõisas 

Saka mõisakompleksi asukoht on privaatne ja väga eriline. Ida-Virumaal saavad Saka Mõisas kokku härrastemaja ja pankrannik, värvikas ajalugu ja kaunis Eestimaa lumine loodus.

Talvisel puhkusel saab ööbida nii härrastemaja sviidis kui ka hubases hotellitoas. Suvekuudel on võimalik ka kämpingumõnusid nautida. Hotelli juurde kuulub privaatne mini-SPA, mis tekitab oma mõnusa miljööga suurepärase enesetunde. Spaas saab külastada auru- ja leilisauna ning ujuda väikeses basseinis.

Kehahooldusvõimalused muudavad puhkuse aga veelgi lõõgastavamaks. Näiteks saab end turgutada massaažis, erivannides, soolakambris või näohoolitsuses.

Imemaitsvat sööki, mis on ka üle Eesti populaarne, saab nautida Saka Mõisa restoranis. See on justkui kroon talvise puhkuse kogemusele. Menüü pakub maitseelamusi, näiteks leiab sealt piimavasika rösti, forellifilee ja pistaatsia creme brulee. Ka lastele on toidumenüüs meelepärast. Tulekust tasub ette teatada, et kvaliteetne toit nautimata ei jääks.

Paketivalikute seast leiab iga soovija midagi sobivat, olgu selleks romantikapakett, kus saab lisaks mõnusale toale nautida puuviljavaagnat ja vahuveini ning lõõgastavas pärlvannis vedeleda või siis wellness spaapakett, mis sisaldab muuhulgas võimalust nautida magusa apelsiniõliga lõõgastavat 30-minutilist massaaži.

Saka mõisas saab tunda end kui mõisapreili või -härra ja nautida kvaliteetset toitu ning lõõgastusvõimalusi. Vaata lisaks www.saka.ee.

Tule kolmeks ööks, maksad kahe eest

Kui mööda saavad rahulikud jõulud ja tujuküllane aastavahetus, on õige aeg lõõgastuda Narva-Jõesuus, siin on talvel rahulik ja mõnus, siin on värske õhk, mererand ja männimets – kõik, mis on tervisele kasulik.

Noorus SPA on Eesti üks suurimatest SPA kompleksidest, siin on saunakeskus ja veepark, wellness ning fitness-keskus. Siin leiab igaüks endale midagi sobilikku, see on ideaalne koht, et hoolitseda oma keha ja vaimu eest ning nautida lõõgastavaid hoolitsusi.

Siia võib tulla terve perega, äsja avatud Ida-Virumaa ainukeses veepargis on väikelaste bassein ja liutorud ning mitmed liumäed, mis toovad elamusi ning rõõmu nii lastele kui ka täiskasvanutele. Kui liumäed sind aga köitma ei peaks, saad mõnuleda selvekohvikuga meelelahutusalal, siin on ka soe tuba, kus end pärast suplemist soojendada saab.

Saunakeskuses ootab sauna-sõpra aga lausa seitse sauna: soola-, aroomi-, auru-, soome-, kadaka- ja jääsaun ning lakoonium. Viimane on kuiv kivist istmetega saun aroomi- ja värviteraapiaga, temperatuur on seal 55-65 C. Kui sulle meeldib aga ujuda, ei pea sa ootama merevee soojenemist – 25 meetri pikkune ujumisrada basseinis lubab teha nii mõnedki kiiremad krooli tõmbed.

Naudi lühikest puhkust Noorus SPAs, jäta argpäev maha ja uuri kaunist Narva-Jõesuud, naudi männimetsa, vaikust ja rahu. Tule kohe kolmeks ööks, aga maksma pead ainult kahe öö eest. See pakkumine kehtib pühapäevast neljapäevani. Ideaalne aeg rahuliku atmosfääri nautimiseks. Siit lahkused tunned end tõeliselt puhanuna.

Rohkem infot Noorus SPA teenuste kohta leiad SIIT.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles