Nõia-Ints: mulle lajatati 11 aastat vanglat!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene kohtuistung Indrek Leiburi üle leiab aset 13. märtsil ja prokurör nõuab kurikaelale viit aastat
Esimene kohtuistung Indrek Leiburi üle leiab aset 13. märtsil ja prokurör nõuab kurikaelale viit aastat Foto: elu24.ee

Hiljuti vahi alla võetud Indrek Leibur aka Nõia-Ints astus täna kohtu ette, et kuulda kohtuniku lõplikku otsust, kas minna või mitte minna trellide taha.

Kella nelja paiku lõppenud kohtuistung oli staarnõia jaoks šokk. Prokurör tahab Nõia-Intsu trellide taha saata 11 aastaks! 

Põhja ringkonnaprokuratuur on esitanud 34-aastasele Indrek Leiburile, 28-aastasele Eskole ja 26-aastasele Marttile süüdistuse seoses mullu 28. märtsi õhtul Tallinnas toimunud väljapressimisega.

Süüdistuse järgi meelitas Indrek ühe noormehe sülearvutite ostmise ettekäändel Esko sõiduautosse. Seejärel lukustas Esko auto uksed ja peksis koos Marttiga kannatanut.

Indrek aga võttis samal ajal kannatanult kaks sülearvutit ja andis need hiljem Eskole. Pärast arvutite äravõtmist jätkasid Esko ja Martti kannatanult raha ja asjade väljapressimist ning vabastasid ta alles tund aega hiljem.

Süüdistuse andmeil seisnes Indrek Leiburi osa kuriteos selles, et ta meelitas kannatanu autosse, osales väljapressimises, viibis löömise juures ja võttis ära asjad ning andis need kaasosalisele üle, kuid varalist kasu ta ei saanud.

Ints: Tänane süüdistuse ja karistuse ette lugemine võttis mul süüpingis jalad nõrgaks. Peaksin prokurör Natalja Miilvee arvates vee ja leiva peale minema pea 11-aastaks. No 20 päeva vähem, kui 11, sest olen osa aega juba ära istunud.

Minu arvates on see räige ülekohus! Tapjad, kurikamõrtsukad, joobes inimesi surnuks sõitvad mölakad saavad tingimisi, aga mind pannakse väikese kelmuse eest kümneks aastaks pokri. Kas Natalja Miilvee on täiesti segi pööranud!? Mis õigusriik see selline on!?

Viimane vaaatus ehk lõplik kohtuotsuse ette lugemine tuleb järgmisel nädalal. Ma tahaks seda pulli näha! Ma kaeban sellise haige otsuse nagunii kohe edasi. Olen valmis minema kuni Euroopa kohtuni välja!

Need vennad, Esko ja Martti, kes tegelikult selle kuriteo toime panid, kõnnivad juba vabalt ringi. Nemad olid nõus kokkuleppe menetlusega ja said paariaastase katseajaga tingimisi karistuse. Täiesti p****s! Pätid käivad vabalt ringi, sest olid kavalad!

Kas mind karistatakse selle eest, et ma pole nõus end kuriteos, mida ma tegelikult teinud pole, süüdi tunnistama?

Sellise suhtumisega Eesti riik mind küll ei paranda!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles